Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Lucrările la Piața „Mihai Viteazul” din Târgoviște se desfășoară în ritm susținut

Autor:

Data: 4 aprilie 2017, 10:44

  •  
  •  
  •  
  •  

Se lucrează intens la Piața „Mihai Viteazul” din Târgoviște.  Lucrările   sunt  execute acum  de  firma din București care inițial  se ocupa cu aprovizionarea cu materiale şi asigurarea utilajelor necesare pentru ca investiţia să poată fi derulată.

 Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarii Cătălin Rădulescu și Monica Ilie și directorii din cadrul direcțiilor subordinate primăriei au făcut o vizită de lucru  pe șantierul din Piața „Mihai Viteazul” care în curând își va schimba radical fața.

Investiția se realizează din buget local și se ridică la valoarea de 1,6 milioane lei: “Suntem în Piața „Mihai Viteazullucrările se desfățoară în ritm normal în cele din urmă.  Avem o suprafață de 8080 metri pătrați, în afară de suprafața de granit care înseamnă undeva 5300 de metri pătrați, este granit  de trei tipuri, avem 29 de bănci, 15  de granit și 14 de lemn , 13 stâlpi de iluminat public , 13 bolanți care vor reglementa accesul în Piața „Mihai Viteazul”, vor fi pergole, jardiniere , rastele pentru biciclete . Pe scurt aceasta piată se va schimba radical. În funcție de condițiile meteo, eu sper ca  până la 15 mai să avem Piața „Mihai Viteazul”  finalizată  la nivel de recepție. Am avut ceva probleme anul trecut cu privire la această piață . Am notificat rezilierea contractului , am schimbat asociatul  iar la momentul de față lucrează direct asociatul din Bucuresti  și eu cred că o face bine. Avem activitate la Piața „Mihai Viteazul”. Valoarea investiției este 1,6 milioane lei. „, a declarat primarul  Cristian Stan.

 Primarul Cristian Stan a spus că cel târziu pe data de 15 mai lucrările se vor finaliza.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.