Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan: Taxa de habitat pe care târgovișteanul   o plătește  trebuie să se regăsească în serviciul oferit de firma de salubritate

Autor:

Data: 3 aprilie 2017, 21:51

  •  
  •  
  •  

În Săptămâna Patimilior, primarul Cristian Stan se va întâlni cu reprezentanții Supercom, firma de salubritate care  a uitat să mai ridice gunoiul din unele microraioane ale municipiului Târgoviște.

 La sfârșitul săptămânii trecute, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan nu a ezitat  să-și exprime public nemulțumirea față de  firma  de salubritate  care se pare că uită foarte des să-și facă treaba în municipiul Târgoviște, cu toate că târgoviștenii plătesc  taxa de habitat.  Edilul a publicat  niște imagini  dezolante  cu ghenele  arhipline şi gunoi  împrăştiat peste tot. Aceste imagi au fost trimise edilului Cristian Stan de către târgoviștenii din microraionul 4 al municipiului Târgoviște.

Primarul Cristian Stan  a spus clar și răspicat că atitudinea celor de firma de salubritate este inadmisibilă , ba mai mult, edilul a ținut să sublinieze  că Primăria Târgovişte poate prelua serviciul, dacă Supercom nu îşi îndeplineşte obligaţiile contractual iar taxa de habitat poate fi mult mai mică decât cea plătită la Supercom:

,,Voi stabili săptămâna viitoare o întâlnire cu cei de la Supercom. Am primit deja din partea dumnealor o solicitare. Să fie foarte clar, pe mine mă interesează să fie curat  și nu mă interesează aspectele contractului încheiat între ADI Salubritate și așa mai departe.  Pe mine mă interesează să fie curat , pe mine mă interesează ca acel program să fie respectat, pe mine mă interesează ca acea taxă de habitat pe care târgovișteanul   o plătește să se regăsească în serviciul oferit de firma de salubritate. Acestea sunt lucrurile  care mă interesează pe mine și aceasta este obligația  mea. Am oferit și o soluție alternativă și nu am făcut-o cu răutate, nu am făcut-o cu rea intenție, am făcut-o  efectiv pentru a le spune că dacă nu pot să presteze serviciul  în concordanță cu legislația care reglementează  serviciile publice, o putem face noi ți o putem face foarte bine  și le garantez că se poate face în condiții  de periodicitate normală  astfel încât să nu mai ajungem în situațiile în care  acele pubele  să fie arhipline… Repet, noi putem să facem serviciul, ne putem calcula și costurile cu o taxă de habitat  chiar mai mică și semnificativ mai mică  decât se plătește în momentul de față. Târgoviștea își poate asigura acest serviciu de precolectare a  deșeurilor menajere.  ”, a declarat primarul Cristian Stan.

Primarul Cristian Stan a mai spus că  vrea ca Târgoviștea să fie un oraș curat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.