Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia: BPJ al PSD Dâmbovița,  completat cu patru vicepreședinți  interimari

Autor:

Data: 3 aprilie 2017, 20:53

  •  
  •  
  •  

Președintele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia a anunțat  în cadrul unei conferințe de presă   că  Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița,  a votat în unanimitate completarea Biroului Permanent Județean al PSD Dâmbovița  cu patru vicepreședinți interimari  și anume: Rovana Plumb,Titus Corlățean, Leonardo Badea  și Monica Ilie:

Comitetul Executiv Județean s-a întrunit într-o ședință de lucru pe data de 30 martie.S-a decis cu unanimitate de voturi completarea Biroului Permanent Județean  cu patru vicepreședinți interimari  în persoana doamnei ministru Rovana Plumb, domnului senator Titus Corlățean, domnului  deputat  Leonardo Badea  și doamnei viceprimar Monica Ilie. Dânșii fac parte din BPJ începând cu data de 30 martie 2017. Fiecare din domniile lor sunt deja responsabili  pe anumite zone. Doamna ministru Rovana Plumb răspunde de zona Găești, domnul senator Titus Corlățean  de zona Titu-Răcari, domnul deputat Leonardo Badea de  zona Moreni  iar doamna viceprimar Monica Ilie  pe zona Târgoviște … PSD Dâmbovița își continuă programul deplasărilor în teritoriu și discuțiile cu cetățenii. Pînă în acest moment am efectuat deplasări în 17 localități și mai avem de mers în 62 de localități unde ne vom întâlni cu activul nostru de partid dar și cu cetățenii.  „, a declarat presedintele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia.

Președintele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia a ținut să mai sublinieze faptul că în această perioadă au loc întâlniri de lucru în teritoriu cu activul de partid dar și cu cetățenii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.