Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

 Primarul Cristian Stan: Este inadmisibil ceea ce se întâmplă. Pentru ce plătim taxa de habitat?

Autor:

Data: 2 aprilie 2017, 11:25

  •  
  •  
  •  

Operatorul serviciului de salubrizare  se pare că a uitat să mai ridică gunoiul menajer din unele zone ale municipiului Târgoviște. Scurt și la obiect, programul de ridicare a  gunoiului menajer de la nivelul municipiului Târgoviște nu este respectat de către firma de salubritate responsabilă cu această activitate, motiv pentru care cetățenii care sunt la zi cu plata taxei de habitat în valoare  de 21 de lei, cu trei lei mai mare decât în 2017, nemulțumiți față de modul în care Operatorul serviciului de salubrizare  înțelege să-i respecte, au ales calea sesizărilor  la primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Edilul Cristian Stan, nemulțumit și el de activitatea operatorului serviciului de salubrizare ,   a solicitat public  firmei de salubritate să explice de ce s-a ajuns în această situație: “Cer public SC SUPERCOM SA explicatii cu privire la aceasta situatie! Este inadmisibil ceea ce se intampla. Pentru ce platim taxa de habitat? Daca nu puteti gestiona serviciul, Primaria Targoviste se ofera sa il preia, prin Directia de Salubritate. Municipiul Targoviste este cel care aduce cele mai mari venituri operatorului de salubritate si nu voi accepta aceasta stare de lucruri.”, a scris primarul  Cristian Stan pe pagina de socializare.  Edilul Cristian Stan  i-a mai solicitat operatorului serviciului de salubrizare să respecte contractul.

Președintele ADI Salubritate, vicepreședintele CJ, Alin Manole: Vom monitoriza atent activitatea operatorului serviciului de salubrizare în municipiul Târgoviște.

Autoritățile de la CJ Dâmbovița sunt decise să   monitorizeze atent activitatea operatorului serviciului de salubrizare în municipiul Târgoviște dar și în județ. Președintele ADI Salubritate, vicepreședintele CJ, Alin Manole ne-a declarat că  în zilele următoare va convoca o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Târgoviște dar și cu cei  ai firmei de salubritate. Mai mult, vicepreședintele CJ, Alin Manole a mai spus că  în contractul dintre Supercom şi ADI, programul de colectare este  de două ori pe săptămână și în există și excepția  să se ridice gunoiul ori de căte ori este nevoie acolo unde se impune. Plata pentru serviciu este constituită ca taxă la nivelul întregului judeţ, iar neplata sa atrage creanţe la bugetul administraţiilor locale.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.