Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu,  în vizită la Primăria Târgoviște unde a dat asigurări că susține proiectele inițiate de administrația condusă de primarul Cristian Stan

Autor:

Data: 31 martie 2017, 15:20

Realizarea locuințelor ANL și reabilitarea și modernizarea Cinematografului Independența din Târgoviște, sunt doar câteva dintre prioritățile  de agenda admnistrației  târgoviște, pe care primarul Cristian Stan le-a prezentat  premierului României , Sorin Grindeanu ce a făcut o vizită scurtă la Primăria Târgoviște. Premierul Sorin Grindeanu  l-a asigurat pe edilul Cristian Stan că-l va sprijini în materializarea acestor proiecte importante pentru Târgoviște.

Casa Armatei va trece în admnistrarea CJ Dâmbovița

Premierul Sorin Grindeanu a dat asigurări că în cel mai scurt timp  Casa Armatei  din Târgoviște va trece în admnistrarea CJ Dâmbovița, după ce vor fi parcurse etapele legale:  “Mi-a spus câteva lucruri urgente  care pot fi deblocate sau mai bine zis impulsionate și anume problema locuințelor ANL ,proiecte deja depuse și aflate  într-o anumită fază.Problema Cinematografului Independența . Am profitat de prezența ministrului Apărării și le-am transmis să vină urgent în Guvern cu problema legată de Casa Armatei  care să treagă în speță către CJ Dâmbovița și lucrul acesta se va întâmpla extrem de repede  ”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu. Premierul a mai spus că  va veni foarte des în Dâmbovița. Săptămâna viitoare o să vin Renault Titu.  Senatorul Adrian Țuțuianu  a spus că este convins că lucrurile se vor mișca în Dâmbovița.

 La Primăria Târgoviște alături de premierul României au mai fost:  deputatul Carmen Holban, deputatul Oana Vlăducă, secretarul de stat  Liviu Stoica și viceprimarii Cătălin Rădulescu și Monica Ilie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google