Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu:  DN 7 Bâldana-Titu și   DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia, sunt proiecte  deja în  lucru la CNAIR

Autor:

Data: 31 martie 2017, 11:59

  •  
  •  
  •  

Unul dintre subiectele discutate  de premierul Sorin Grindeanu atât cu reprezentanții Arctic dar și cu reprezentanții județului Dâmbovița,  a fost cel strict legat  de infrastructura rutieră a județului Dâmbovița,  concret despre  proiectele ce vizează modernizarea DN 7 Bâldana-Titu și a  DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia. Premierul   Sorin Grindeanu a spus  că potrivit celor de la CNAIR – fosta CNADNR până la sfârșitul lunii aprilie , o să fie lansată procedura de achiziție pentru DN 7 Bâldana-Titu iar în ceea ce privește DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia, în acest moment este în curs de avizare proiectul  de actualizare a studiului de fezabilitate, iar CNAIR – fosta CNADNR  a estimate că procedura de achiziție privind proiectarea  și execuția  va avea loc la începutul semestrului II:  “Au fost ridicate câteva probleme comune și anume chestiuni legate de infrastructură. Am avut o discuție și cu domnul președinte Țuțuianu  despre drumurile care  sunt absolut necesare pentru dezvoltarea județului, un județ care se află un pic strâns între alte zone  mai dezvoltate din punct de vedere economi- București, Prahova și Argeș. Interesul nostru este să oferim toate condițiiile astfel încât  și Dâmbovița să crească economic. Una dintre posibilități este  legată de DN 7 Bâldana-Titu, și pot să vă spun, dincolo de faptul că săptămâna viitoare va veni ministrul Transporturilor, vă pot spune că estimarea celor de la CNAIR – fosta CNADNR este ca până la sfârșitul lunii aprilie  să fie lansată procedura de achiziție.

Un alt drum important este  DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia . În acest moment este în curs de avizare proiectul  de actualizare a studiului de fezabilitate , toate aceste proceduri vor fi finalizate iar CNAIR – fosta CNADNR estimează  că procedura de achiziție privind proiectarea  și execuția  va avea loc la începutul semestrului II”, a spus premierul Sorin Grindeanu,present în județul Dâmbovița.

La campusul Universităţii „Valahia” din Târgovişte, premierul României, Sorin Grindeanu se va  întâlniri cu conducerea Consilului Judeţean Dâmboviţa, a Primăriei municipiului Târgovişte, primari din județ  dar şi cu conducerile unor companii importante din judeţ.

Premierul Sorin Grindeanu va vizita și cele trei unităţi de profil din industria de apărare, respectiv Automecanica Moreni,  UM Mija şi UM Dragomireşti.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.