Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. „Românii au trădat uşor ”  în Consiliul Loca Pucioasa, trei consilieri PSD au vrut să pice bugetul oraşului Pucioasa

Autor:

Data: 30 martie 2017, 22:26

  •  
  •  
  •  

De foarte multe ori am auzit „românii trădează ușor”! Am întâlnit această vorbă și la alți vecini de-ai noștri, prea mulți ca să-i mai citez ca atare. Astăzi, „românii au trădat uşor ” şi în Consiliul Loca Pucioasa !

Consiliul Local Pucioasa s-a reunit în şedinţă ordinară. Cel mai important proiect pe ordinea de zi  a fost aprobarea Bugetului local de venituri si cheltuieli, pe anul 2017.

A fost o şedinţă destul de tensionată privind acest punct  de pe ordinea de zi. Bugetul a fost la un pas să fie respins, şi asta datorită şi celor trei consilieri PSD:  Constantin Mădăran, Gheorghe Veveriţă şi Eduard Postelnicu care s-au alăturat  celor cinci consilieri PNL  şi au votat  împotrivă. Cei trei consilieri PSD  nu au făcut nimic altceva decât opoziţie  primarului din propriul partid  şi cel mai probabil să-şi apere propriile interese.

După discuţii aprinse, s-a trecut la vot . Bugetul a trecut la limită, cu ajutorul consilierului independent, doctorul  Daniel  Cioroba  cu nouă voturi pentru  şi opt  abţineri.

Gestul celor trei consilieri PSD,  a fost catalogat drep umilinţă la adresa  primarului Constantin Ana  care este şi preşedintele PSD Pucioasa şi vicepreşedinte  PSD Dâmboviţa:  „Ieri, am participat la ședința comisiilor reunite, pentru a raspunde întrebărilor si a explica de ce nu am reușit sa alocam bani pentru toate nevoile orașului. Și de ieri trăiesc din surpriza in surpriza!

Mai întâi mi s-a reproșat ca eu cheltuiesc banii orașului numai pe hârtii (proiectele europene!!!) ca nici unul din SF-urile noastre nu vor avea succes, ca lumea are nevoie de rezolvare astăzi, nu de gogoșile mele!!! Apoi am fost acuzat de lipsa de transparentă!!! De faptul ca nu fac dezbateri publice!!!

Degeaba am explicat eu ca si pentru a face o investiție din bugetul local ai nevoie de documentații tehnice! Degeaba am argumentat ca banii de proiecte ne ajung pentru asfaltarea a maxim doua străzi! Degeaba am explicat eu ca toate contractele noastre au prevăzută o clauza, gândită de mine, de actualizare gratuită încă 3 ani a SF-urilor! Degeaba am arătat ca noi am achiziționat servicii de proiectare la o treime din prețurile practicate pe vremea lui Badau!!! Degeaba!!!

Apoi au urmat chestionari la adresa mea si a unei colege consilier, exact ca unor infractori!!! Ei erau oamenii buni si noi infractorii!!!

Surpriza cea mai mare este ca toate aceste acuzații lipsite de logica vin din tabăra mea!!!

Astăzi, ședința ordinara. Toți cei 17 consilieri prezenți. Discutam despre creditele de angajament si apoi despre buget.

Discuții mai aplicate, tonul mai blând decât ieri. Declarații de dragoste la adresa orașului, dovezi de iubire infinita puse pe masa Consiliului Local!!!

Toate pana la vot!!!

Alături de cei cinci consilieri PNL, domnii Postelnicu, Madaran, Veverița S-AU ABȚINUT DE LA VOT!!!

O ABȚINERE CÂT UN VOT ÎMPOTRIVA!!! Doar 9-8 pentru, cu ajutorul consilierului independent, Dl. doctor Cioroba!!!

Si asta in condițiile in care nedepunerea Bugetului aprobat la Finanțe pana pe 4 Aprilie, ar fi blocat toate activitățile, ne-ar fi aruncat in haos!!!

Situația de astăzi este una umilitoare pentru primarul Ana Constantin cât si pentru președintele de organizatie Ana Constantin!!! Eu nu pot sa continui așa!!!

In acest moment domnilor, trebuie sa ne despărțim, lucrurile nu mai pot continua la fel!!!

Închei prin a le mulțumi celor trei consilieri pentru efortul depus in campania de la alegerile locale, unde recunosc, au pus serios umărul la victoria mea si a echipei noastre, cât si la alegerile parlamentare.

Le recunosc sincer meritele si tocmai de aceea le dau posibilitatea de a-si depune in decurs de o săptămâna demisia de onoare din funcția de Consilier Local!!!

Altfel voi proceda conform statutului PSD, demarând procedura de excludere a lor!!!

Cat despre Consilierii PNL, puteți sa comentați dumneavoastră”, a declarat primarul Constantin Ana.

Cei trei consilieri PSD, au la dispoziţie  o săptămâna  să-şi depună demisia de onoare din funcția de consilier local  dacă nu riscă să fie excluşi din PSD.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.