Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Atenție locuitori ai comunei Răzvad! 31 martie, ultima zi în care puteți beneficia de reducerea la plata impozitelor și taxelor locale

Autor:

Data: 30 martie 2017, 21:47

  •  
  •  
  •  

Plata integrală a impozitelor locale pe casă şi pe maşină până la 31 martie le  poate aduce o reducere de 10% tuturor răzvădenilor. Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Răzvad, contribuabilii persoane fizice care își achită integral, cu anticipație, până pe 31 martie 2017, impozitul pe clădiri, terenuri și mijloace de transport beneficiază de o reducere de 10%.Mai trebuie spus  că şi  persoanele  juridice  care își achită integral, cu anticipație, până pe 31 martie 2017, impozitul pe clădiri, terenuri și mijloace de transport beneficiază de o reducere de 5 %: „Am acordat  o bonificaţie de 10% persoanelor fizice şi de 5%  pentru persoane juridice .Mai mult n ultimele două săptămâni noi am prelungit şi programul până la ora 17:00 la Serviciul de taxe şi impozite. Mâine este ultima zi în care cetăţenii pot beneficia de această bonificaţie.Eu îi rog să facă acest lucru.Trebuie să ştie că este foarte important, şi vreau să le explic că în funcţie de nivelul de încasare a taxelor şi impozitelor , primim banii de la Guvern, de la Ministerul Finanţelor. Până în prezent avem taxele şi impozitele  locale   încasate în procent de 30%. Ne vom face datoria  să încasăm în continuare  taxele si impozitele până la finele anului.”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.

Până la data de 30 martie, la Primăria Răzvad, taxele şi impozitele  locale  au fost  încasate în procent de peste  30%.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.