Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu au fost aleși viceprimari ai municipiului Târgoviște și a fost validat și consilierul Ion Joița

Autor:

Data: 30 martie 2017, 14:53

Conducerea Primăriei Târgoviştei  a fost reîntregită. Noii viceprimari ai municipiului Târgovişte, Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu au fost propunerile Partidului Social Democrat pentru cele două posturi de viceprimari ai municipiului, unul vacantat de Carmen Holban atunci când a plecat la Camera Deputaţilor şi cel de-al doilea eliberat de Cosmin Bozieru.

Consiliul Local Municipal Târgoviște s-a reunit în ședință ordinară. Primul punct de pe ordinea de zi  a vizat constatarea încetării de drept a mandatului de consilier municipal al domnului Bozieru Cosmin-Petruţ. Ulterior, consilierii municipali au validat mandatul de consilier municipal al lui Ion Joiţa. Consilierul Ion Joița a depus jurâmântul.

Următoarele două puncte pe ordinea de zi au vizat alegerea în funcţia de viceprimar al Municipiului Târgovişte a celor doi consilieri  Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.Votul privind alegerea viceprimarilor a fost secret.

Monica Ilie a fost aleasă viceprimar cu 17 voturi pentru și un vot împotrivă   iar Cătălin Radulescu  a avut 18 voturi pentru.

Pe ordinea de zi s-au găsit și alte proiecte de hotărâre ce vizează dezvoltarea municipiului Târgoviște.

 

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google