Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele  CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea  spune că  reprezentanții Fondului de Investiții  vor  să amenajeze  un Mall la fosta unitate militară de la Gara Târgoviște

Autor:

Data: 29 martie 2017, 15:15

  •  
  •  
  •  
  •  

Județul Dâmbovița a suferit și încă mai suferă în privința centrelor comerciale de tip Mall. Lucrurile au însă șanse foarte mari să se schimbe spectaculos în următorii trei ani. Anul acesta însă, un fond de investiţii şi-a exprimat intenția  de începere a lucrărilor de construcţie  a unui  Mall  în municipiul Târgoviște.

Anunțul a fost  făcut de către președintele  CJ Dâmbovița prin care acesta spune că  reprezentanții Fondului de Investiții  vor  să amenajeze  un Mall la fosta unitate militară de la Gara Târgoviște: “Am fost contactați săptămâna trecută  de reprezentanții Fondului de Investiții cu care am avut  discuții repetate  și mi-au comunicat că foarte curând o să primim  și scris intenția dumnealor de a investi  în ceea ce înseamnă construcția unui Mall . Au avansat și o cifră undeva la 40 de milioane de euro. Aștept comunicarea oficială  și vom urma procedurile legale, însemnând semnarea  concesiunii, aprobarea asocierii. Vom vedea  care este modalitatea juridică pe care o vom utiliza. Cu siguranță voi pune pe primul loc interesele  locuitorilor județului Dâmbovița, pe ceea ce înseamnă această zonă. Dacă dumnealor vor mai mult de șapte hectare ,  vom renunța la construirea acelei săli de sport  și a arenelor de tenis, și în parteneriat cu Primăria TârgoviȘte să discutăm o posibilă relocare în proximitatea complexului Turistic de Natație.  ”, a declarat Alexandru Oprea, președintele CJ Dâmbovița.  

Oficialii județului așteaptă  să primească și scris intenția reprezentanților  Fondului de Investiții

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.