Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cupa Jandarmeriei la Tir pentru Mass-media, ediția 2017

Autor:

Data: 29 martie 2017, 17:28

  •  
  •  
  •  

Precizie, stăpânire de sine și promptitudine sunt doar trei dintre calitățile de care au dat dovadă jurnaliștii care au participat, astăzi, 29 martie la Cupa Jandarmeriei la Tir pentru Mass-media.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân Dâmbovița în poligonul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

Jurnaliști din presa audio-vizuală, scrisă și on-line, reprezentând Partener TV, MDI TV, Columna TV, Incomod Media, Gazeta Dâmboviței, Ripostapenet și Punctul Zero au răspuns învitației de a participa la ediția din acest an.

După instructajul de folosire a armei, pistolul “Carpați”, model 1974 și 6 cartușe de reglaj trase rapid pentru a se obișnui cu arma, s-a dat startul competiției. La ordin participanții au adoptat poziția de tragere “pentru luptă în picioare și au luat ținta în vizor de la 15 metri.

Jurnaliștii s-au descurcat destul de bine în mânuirea pistolului, iar șansa și stăpânirea de sine au condus la stabilirea clasamentului final.

Astfel, cel mai mare punctaj l-a obținut Ștefan HUZUI – Partener TV, ocupând locul I cu 51 de puncte, locul al doilea l-a ocupat Mihail EREMIA – MDI TV cu 50 de puncte, iar pe locul al treilea s-a clasat Eduard GĂISEANU – MDI TV cu 45 de puncte.

Titlul de “vestitor al păciia fost adjudecat de Marin  ZAMFIROIU de la Columna TV.

La ceremonia de premiere domnul colonel MATEI Viorel, împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița a mai acordat și diplome de participare, adresând mulțumiri reprezentanților mass-media pentru implicarea în concursul de tir, buna colaborare și reflectarea cu obiectivitate a imaginii Jandarmeriei Dâmbovița.

Competiţia s-a înscris în cadrul acţiunilor dedicate sărbătoririi a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei  Române (3 aprilie 1850).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.