JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sancțiuni aplicate de jandarmi la meciul de fotbal F.C.M. Flacăra Moreni-S.C.M. Pitești

Autor:

Data: 28 martie 2017, 10:39

Sâmbătă, 25 martie a.c., jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică la   meciul de fotbal dintre F.C.M. Flacăra Moreni şi S.C.M. Pitești, au acționat prompt pentru aplicarea măsuilor legale la 2 suporteri ai echipei gazdă.

În timpul partidei de fotbal ce s-a desfășurat pe stadionul “Flacăra” din municipiul Moreni jandarmii dâmbovițeni au constatat 2 fapte de natură infracțională săvârșite de 2 suporteri ai peluzei “Marian Pîrșă”.

Unuia în vârstă de 19 ani, care a inițiat mai multe petarde și fumigene în tribună i s-au întocmit actele de de sesizare pentru “efectuare fără drept de orice operațiuni cu articole pirotehnice”, iar celuilalt suporter de 30 de ani i-au fost întocmite acte de sesizare pentru “încălcarea interdicției de a se afla în arena sportivă unde se desfășoară o competiție sau un joc sportiv pentru care i s-a aplicat sancțiunea complementară de interzicere a accesului”, care au fost înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Pentru evitarea unor astfel de situaţii Jandarmeria Dâmboviţa recomandă organizatorilor de competiţii sportive să respecte prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google