Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul  PSD, Corneliu Ștefan:  Peste 30000 de copii din România vor beneficia de proiectul “Fiecare copil în gradiniță”

Autor:

Data: 28 martie 2017, 20:11

  •  
  •  
  •  

Proiectul “Fiecare copil în gradiniță” a ajuns  la finalul parcursului legislativ. Marți, 28 martie,  în Parlament,  s-a votat pentru încheierea circuitului legislativ al Ordonanței de Urgență pentru modificarea art. 2 din Legea nr. 248/2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate, având la bază proiectul de lege pe care l-au iniţiat  parlamentarii social-democraţi.

 Este vorba despre programul „Fiecare copil în grădiniţă”, iniţiat şi implementat de Asociaţia OvidiuRo, care a fost transformat dintr-un proiect pilot local într-un program naţional prin amendamentul propus şi susţinut de social-democraţi, devine funcţional astfel încât toți copiii să beneficieze de stimulentele financiare:”Astăzi, am votat aprobarea Ordonanței de Urgență pentru modificarea art. 2 din Legea nr. 248/2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate.

Peste 30000 de copii din familii defavorizate din România vor putea să aibă acces la educație, prevenind astfel abandonul școlar.

Acest stimulent financiar acordat copiilor din grădiniţe înseamnă o şansă în plus la educaţie şi la un viitor mai bun, educația și accesul la educație fiind cea mai bună zestre pe care putem să o lăsăm copiilor nostrii.”, a declarat deputatul PSD Corneliu Ștefan.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.