Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Au început lucrările la Pachetul I de străzi din Târgoviște: Străzile Iazului, Morilor, Horea, Cloşca, Crişan, Berzei, Gheorghe Petraşcu, Gimnaziului  și Constantin Brâncoveanu-arteră paralelă

Autor:

Data: 28 martie 2017, 10:29

  •  
  •  
  •  
  •  

Au început lucrările care vizează execuţia în municipiul Târgovişte a aproximativ 3,4 kilometri de drum şi anume străzile Constantin Brâncoveanu-arteră paralelă, Iazului, Morilor, Horea, Cloşca, Crişan, Berzei, Gheorghe Petraşcu şi Gimnaziului. Suprafaţa carosabilă este de 26.671 metri pătraţi şi suprafaţă trotuar 10.899 metri pătraţi. Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, viceprimarul Cosmin Bozieru, alături şi de directorii serviciilor din cadrul Primăriei, a efectuat o vizită de lucru  pe șantierul de lucrări ce vizează străzile Constantin Brâncoveanu-arteră paralelă, Iazului, Morilor, Horea, Cloşca, Crişan, Berzei, Gheorghe Petraşcu şi Gimnaziului:Debuteză primul proiect de reabilitare a infrastructurii, primul proiect important din acest an. Este vorba despre Pachetul I de străzi, este vorba de străzile Iazului, Morilor, Horea, Cloşca, Crişan, Berzei, Gheorghe Petraşcu, Gimnaziului  și Constantin Brâncoveanu-arteră paralelă,aproximativ 3,4 km de străzi, suprafaţa carosabilă este de 26.671 metri pătraţi şi suprafaţă trotuar-10.899 metri pătraţi. Sunt lucrări pe care, după cum observați , administrația locală  trebuia să le facă în această zonă. Strada Iazului este emblematică  pentru modul în care arată aceste străzi. Sunt practic străzi unde nu s-a intervenit niciodată  cum trebuie, unele au fost asfaltate , cum este strada Cloșca dar din cauza  lucrărilor la rețeaua de canalizare  este absolut impracticabilă  strada respectivă, motiv pentru care  am decis să intervenim. „, a declarat primarul Cristian Stan.

Și în cartierul Priseaca încep lucrările de asfaltare

Priseaca este unul dintre cartierele municipiului Târgovişte   care a fost dat uitării în ultimii ani zeci de ani  de administraţia publică locală. Acum, a sosit momentul ca la Priseaca să se producă unele schimbări în bine. Asfaltarea străzilor din Priseaca  reprezintă o prioritate în acest an  pentru  administrația condusă de primarul Cristian Stan. Săptămâna aceasta vor debuta lucrările de asfaltare pe  străzile  Dâmboviței, Soarelui, Prisecii și Câmpului: “În afara acestui proiect, săptămâna aceasta mai avem în Priseaca, încep lucrările pe primul proiect , străzile  Dâmboviței, Soarelui, Prisecii și Câmpului.  Este vorba de aproximativ 3 km de străzi, acesta fiind primul proiect, eu sper, ca în toamnă  să intervenim și pe cel de-al doilea proiect.  Atât aici  cât și în cartierul Priseaca vrem să rezolvăm înainte problema care ține de  canalizare, alimentare cu apă, racorduri și tot ceea ce înseamnă  infrastructură subteran, astfel încât la momentul în care venim cu stratul de asfalt să nu mai intervenim. În cartierul Priseaca avem și un proiect de alimentare cu gaze pe strada Crângului. “, a mai afirmat primarul Cristian Stan.

 Vor începe lucrările de asfaltare pe străzile Colonel Băltăreţu, maior Ion Alexandrescu şi Şoseaua Găeşti

Săptămâna viitoare  se va da ordinul de începere a lucrărilor  ce vizează reţeaua stradală de pe Colonel Băltăreţu, maior Ion Alexandrescu şi Şoseaua Găeşti:”Un alt proiect care debutează săptămâna viitoare vizează străzile Colonel Băltăreţu, maior Ion Alexandrescu şi Şoseaua Găeşti.  Și aici s-a depus deja granția  lucrărilor de execuție,  urmează  să predăm amplasamentul  și după aceea să emitem  ordinul de începere a lucrărilor . “, a mai declarat primarul Cristian Stan.

Modernizarea infrastructurii rutiere a municipiului Târgoviște, rămâne o prioritate pentru admnistrația  condusă de primarul Cristian Stan.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.