Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Conferința Județeană a UNPR Dâmbovița. Ionuț Badea  este noul președinte ales și s-a decis denunţarea fuziunii  prin absorție de către PMP  a UNPR

Autor:

Data: 26 martie 2017, 14:23

  •  
  •  
  •  

Sala de conferințe a Hotelului Dâmbovița a fost gazda Conferinței Județene a UNPR Dâmbovița. Au fost prezenți 44 de delegați din tot județul,viceprimari, consilieri locali și simpli membrii.

Ionuț Badea  este noul președinte ales  al UNPR Dâmbovița, potrivit statutului și Legii partidelor politice. Trebuie să menționăm că încă din toamna anului 2016, Ionuț Badea a fost cel care a ocupat funcția de președinte interimar UNPR Dâmbovița și a militat pentru reorganizarea  filialei județene. Zeci  de membrii ai filialei UNPR Dâmbovița au decis, în Conferința Județeană a UNPR Dâmbovița  la care a participat şi preşedintele  organizaţiei, Ionuț Badea,  denunțarea fuziunii cu PMP.

Noul preşedinte ales al UNPR Dâmbovița , Ionuț Badea  a declarat că şedinţa a fost convocată conform statului UNPR, iar în cadrul Conferinţei Judeţene s-a decis denunţarea fuziunii  prin absorție de către PMP  a UNPR , datorită nerespectării  condițiilor de formă și fond  stabilite prin statut și de Legea  partidelor politice nr. 14/ 2013. La ședință au mai fost desemnați  și  10 delegați din Dâmbovița pentru Conferința Națională a UNPR , ce va avea loc pe 4 aprilie la București, candidați pentru Comisia de  arbitraj și Comisia  centrală de cenzori și  a fost completat Biroul Politic Județean al UNPR Dâmbovița.

S-au stabilit și anumite condiții privind  primirea în UNPR Dâmbovița  a tuturor foștilor membrii  care au fost obligați să se înscrie în PMP, fiind amenințați cu excluderea.

 Nu în ultimul rând  pe ordinea de zi  s-a regăsit și aprobarea regulamentului  și desfășurarea activității UNPR Dâmbovița.  După cum știm UNPR are și câțiva aleși locali,consilieri și chiar și viceprimar în unele localități  dâmbovițene, drept pentru care, noul președinte și aleșii au stabilit și un program de audiențe cu cetățenii în comunele respective.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.