Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Luni, 27 martie, încep lucrările de asfaltare în cartierul Priseaca

Autor:

Data: 25 martie 2017, 9:49

  •  
  •  
  •  
  •  

După zeci de ani,  cartierul Priseaca  beneficiază de lucrări de reabilitare și modernizare privind infrastructura rutieră. Concret, luni, 27 martie 2017, vor începe lucrările  de asfatare  pe străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmbovițe.  Vineri, 24 martie s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor.  Lucrările pentru asfaltarea celor trei kilometri de străzi din Cartierul Priseaca,  fac  obiectul proiectului  ce se realizează în asociere  Primăria Târgoviște și Consiliul Judeţean Dâmboviţa.  Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat  primarul Cristian Stan și președintele CJ, Alexandru Oprea. Firma constructoare este din Aninoasa: “ Am semnat astazi si ordinul de incepere a lucrarilor pentru unul dintre proiectele esentiale ale municipiului Targoviste, respectiv proiectul care vizeaza reabilitarea si modernizarea drumurilor de interes local din Priseaca.

In prima etapa, aproape 3 km de drum, respectiv strazile Soarelui, Prisecii, Campului si Dambovitei vor face obiectul lucrarilor de reabilitare potrivit acestui proiect, care este finantat in cadrul unei asocieri dintre Primaria Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita.
De mentionat ca cea de-a doua investitie care vizeaza Priseaca se afla la acest moment in faza de proiectare, are ca obiect 4 km de drum si lucrarile vor debuta cel mai tarziu in toamna acestui an, vizate fiind strazile Soarelui (dreapta si dupa intersectia cu Prisecii), diferenta ramasa de executat din Dambovitei si Prisecii precum si strazile Infratirii, Stupilor, Teilor si Oilor.
In paralel, tot in Priseaca, se va derula un proiect de realizare si de extindere a retelei de canalizare si distributie a apei pe strazile Teilor, Prisecii, Plantelor, Padurii si Crangului.
Astfel, saptamana viitoare va debuta cel mai mare proiect de reabilitare a infrastructurii din istoria localitatii Priseaca, parte componenta a municipiului Targoviste.
”, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de socializare.

De menționat că cea de-a doua investiție care vizează Priseaca se află la acest moment în faza de proiectare, are ca obiect 4 km de drum și lucrările vor debuta cel mai târziu în toamna acestui an.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.