JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

De „Ora Pământului” Jandarmeria stinge lumina, nu și vigilența

Autor:

Data: 24 martie 2017, 17:05

Jandarmeria Română se alătură și în acest an inițiatorilor acțiunii internaționale „Ora Pământului”,  precum și demersurilor Guvernului României de a mobiliza în număr cât mai mare instituțiile publice, cu scopul atragerii atenției asupra problemelor de mediu actuale: poluarea, încălzirea globală și folosirea resurselor finite pentru satisfacerea consumului din ce în ce mai ridicat de energie.

 Astfel, în semn de susținere, sâmbătă, 25 martie a.c., între orele 20.30 – 21.30, Jandarmeria Dâmbovița alături de toate unitățile Jandarmeriei Române va participa activ la acțiune, prin stingerea luminilor și oprirea aparaturii electronice în sediul acesteia, excepție făcând doar sistemul comunicațional și dispeceratul unității pentru a nu afecta capacitatea operațională și misiunile ce revin instituției.

 Jandarmeria Română a rămas un partener constant al acțiunii „Ora Pământului”, iar demersurile de protejare a mediului nu se limitează doar la o singură acțiune, ci și la promovarea la nivel național, în toate unitățile, a unui consum rațional al energiei, cu scopul reducerii cheltuielilor administrative, dar și pentru reducerea poluării.

 Totodată, nu trebuie omis faptul că Jandarmeriei Române îi revin prin Legea 550/2004, privind organizarea şi funcţionarea instituţiei, atribuţii în domeniul protecţiei mediului înconjurător, al florei şi faunei, în responsabilitatea sa aflându-se şi zonele care au statut de arie naturală protejată, de pe teritoriul României”.

 Având în vedere aceste aspecte, conducerea Jandarmeriei Române a lansat un apel la adresa tuturor jandarmilor, şi nu numai, de a participa sâmbătă 25 martie a.c., în intervalul orar 20.30 – 21.30, la acţiunea „Ora Pământului”, prin stingerea luminilor care nu sunt necesare şi prin deconectarea aparatelor electronice.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google