JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Misiune de împădurire. Jandarmii și pompierii dâmbovițeni au plantat  puieţi forestieri

Autor:

Data: 23 martie 2017, 13:29

Jandarmii și pompierii dâmbovițeni au avut o misiune inedită. Au lăsat intervențiile și au trecut la plantat puieti pe o suprafașă de 4,3 ha, ajutați de sivicultorii dâmbovițeni și elevii Colegiului National „Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte,  au pus mana pe  hârlețe și au plantat plop alb și plop negru . Directorul Direcției Silvice Dâmbovița, Costel Preda a ținut să le mulțumească jandarmilor și pompierilor  pentru această acțiune care  a avut loc în premieră la nivelul județului Dâmbovița.

Cei doi comandanți de la Jandarmerie și Pompieri au ținut să  transmită că implicarea   jandarmilor și pompierilor în mod voluntar la această campanie este pentru a construi un mediu sănătos pentru toţi şi mai ales pentru urmaşii noştri.

Datele tehnice despre acțiune au fost prezentate pe scurt de către Marius Bengea, șef  Ocolul Silvic Târgoviște și Adina Prodan , responsabil cu activitatea de regenerare din cadrul  Direcției Silvice Dâmbovița.

Elevii care au participat la această acțiune au primit și un Certificat de Viitor  care atestă că au plantat câte un copăcel.

Actiunea se înscrie în calendarul manifestărilor  ocazionate de Luna Pădurii.  Acțiunea a avut loc în cadrul Ocolului Silvic Târgoviște-UP III Zăvoi Dâmbovița.

Printre cei care au pus mâna pe cazma au fost şi colonel Viorel – Dumitru Matei, împuternicit Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa și colonel Raoul Ilie Constantinescu, împuternicit Inspector şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

În total, au fost plantaţi  peste 8000 de puieţi forestieri. Luna Pădurii, sau mai exact, luna plantării arborilor, este unul dintre cele mai importante evenimente silvice şi ecologice organizate de Regia Naţională a Padurilor-Romsilva.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google