Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Investitorii francezi sunt interesați să demareze investiţii în Parcul Industrial Priboiu

Autor:

Data: 23 martie 2017, 14:03

  •  
  •  
  •  

Alexandru Oprea, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, alături de vicepreşedinţii Alin Manole şi Claudia Gilia, a primit la sediul instituției vizita unor investitori francezi interesați să pătrundă în mediul economic dâmboviţean prin demararea unor posibile investiţii în Parcul Industrial Priboiu.

Este vorba despre reprezentanții firmei Essex Superior, companie cu expertiză în proiectarea, fabricarea și comercializarea cabluri, sârmă magnetică etc.  De asemenea, Essex Superior fabrică și comercializează cabluri din fibră optică și cabluri de cupru, care se instalează în locuințe și birouri, fiind folosite în aplicații în telecomunicații, cum ar fi interconexiunile între comunități, întreprinderi, campusuri.

 Cu acest prilej, președintele CJD a adus în atenția investitorilor principalele coridoare rutiere din județul Dâmbovița ce fac legătura cu autostrada A1, zona montană şi localităţile limitrofe municipiului Târgovişte, subliniind prioritățile instituției noastre pentru derularea unor investiții majore în domeniul infrastructurii rutiere – factori esențiali pentru deschiderea județului către investitori și agenți economici importanți, precum și crearea de locuri de muncă în regiune.

Discuțiile de la sediul Consiliului Județean Dâmbovița au continuat cu o vizită în Parcul Industrial Priboiu, unde președintele companiei Essex Superior – Frédéric Weishaar, însoțit de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, a analizat oportunităţile unei investiţii majore pe loturile și parcelele disponibile în acest moment.

Până la sfârșitul lunii aprilie a acestui an, investitorii urmează să ia o hotărâre în ceea ce privește investiția pe care intenționează să o demareze în județul nostru. Concretizarea acestui proiect ar presupune o investiție în valoare de aproximativ 15 milioane Euro, ea urmând a se derula în două etape, prin înființarea, în prima etapă, a 100 locuri de muncă, iar în cea de-a doua etapă, a încă 200.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.