Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește  sâmbătă, 18 martie, „Cupa Primăverii”

Autor:

Data: 17 martie 2017, 11:30

Bazinul olimpic din incinta Complexului Turistic de Natație Târgoviște va fi sâmbătă, 18 martie, gazda primei ediție a concursului de înot „Cupa Primăverii”, la care participă peste 200 de concurenți.  Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a susținut o conferință  de presă alături de viceprimarul Cosmin Bozieru, directorul Complexului Turistic de Natație Târgoviște, Eugen Pătrașu, președintele CSM Târgoviște, Ciprian Prisăcaru și președintele de la Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu. Competiția de înot „Cupa Primăverii” este dedicată  în primul rând sportivilor din Dâmbovița. Probele vor fi  accesibile.Autoritățile au vorbit si despre afilierea secției de înot  a CSM Târgoviște la Federația Română de Natație :“Din nou bazinul olimpic din cadrul Complexului de Natație Târgoviște va fi gazda unui eveniment deosebit.  Mâine, începând cu orele 11.00,  va avea loc un concurs  dedicat copiilor între 7-15 ani, concurs  la care vor participa în principal  sportive  din Târgoviște și Dâmbovița. Am vrut în principal să  organizăm un concurs dedicat special sportivilor din Târgoviște și Dâmbovița. Vor fi probe de numai 50 de metri, mult mai accesibile. La acest moment putem discuta despre aproximativ 200 de participanți  și va fi o atmosferă foarte frumoasă. Facem demersurile necesare ca în acest an să avem un parteneriat cu Federația Română de Natație în vederea organizării cât mai multor concursuri. Lângă mine se află și președintele CSM Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, motivul este foarte important. Am făcut demersurile necesare pentru a afilia secția de inot  a CSM Târgoviște la Federația Română de Natație”, a declarat primarul Cristian Stan.

Noi investiții la Complexul Turistic de Natație Târgoviște

Primarul Cristian Stan a mai spus că se vor mai face investiții la Complexul Turistic de Natație Târgoviște atât pe zona de agrement, zona ștrand dar și la bazinul olimpic, astfel încât complexul să beneficieze de toate dotările ultra moderne:  “La Complexul de Natație vrem să lărgim puțin zona de agrement. Pe zona de ștrand vrem să achiziționăm niște topogane  care vrem să fie special pentru copii  iar în interiorul bazinului olimpic pentru a putea găzdui competiții naționale și internaționale  vrem să modificăm zona  bloc starturilor  și să achiziționăm tabelă electronică de  afișaj . Cu toate aceste investiții vom putea spune că avem o zonă  foarte foarte modernă”, a mai afirmat primarul Cristian Stan.

 Fiecare participant poate concura la maximum două probe în cadrul concursului „Cupa Primăverii.  Primele trei locuri vor fi premiate cu medalii și diplome, însă toți participanții vor fi recompensați.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google