Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN PSD DÂMBOVIȚA: Alexandru Oprea și Adrian Țuțuianu și-au reconsiderat poziția şi rămân alături

Autor:

Data: 17 martie 2017, 22:41

  •  
  •  
  •  

Pentru că lucrurile tind întotdeauna să se termine cu bine,  Alexandru Oprea și Adrian Țuțuianu au luat decizia să-şi reconsidere poziţia şi să rămână alături.  Alexandru Oprea  rămâne președinte CJ și are susținerea  partidului cu care a repurtat victorii răsunătoare  în județul Dâmbovița  la alegerile locale din iunie 2016 și decembrie 2016.

S-a stins conflictul  din cadrul Organizației PSD  Dâmbovița, iscat între  preşedintele CJ Dâmbovița , Alexandru Oprea și liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Lucrurile s-au  clarificat într-o nouă  ședință  de urgență a  Biroului Permanent Judeţean al PSD ce a avut loc vineri, 17 martie.

Inițial, miercuri, 15 martie, după mai bine de cinci ore de discuții aprinse, membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD au luat act şi au acceptat demisia lui Alexandru Oprea din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Răzvad şi din cea de secretar executiv al PSD Dâmboviţa, iar vineri, 17 martie 2017 într-o nouă şedinţă de urgenţă, au votat prin vot secret dacă îl mai susţin politic pe acesta pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În urma votului, Alexandru Oprea   are susținere politică pentru șefia CJ Dâmbovița.  Cei 25 de membrii  prezenți ai  BPJ al PSD Dâmbovița au avut de ales prin vot secret : suspendarea, potrivit statului  și excluderea din partid. Rezultatul votului  arată astfel: 16 voturi  pentru suspendare, 8 voturi pentru excludere și un vot a fost  anulat.

Alexandru Oprea şi-a depus demisia din toate funcţiile pe care le deţinea în partid după ce ar fi avut o serie de discuţii aprinse cu liderul Adrian Țuțuianu pe tema  repartizării banilor din TVA şi din impozitul pe venit către unităţile administrativ teritoriale din judeţ.Noaptea de joi spre vineri  se pare ca a fost un sfetnic bun pentru liderii PSD Dâmbovița. PSD Dâmboviţa rămâne o organizaţie unită şi pusă pe treabă, care se va lupta pentru aplicarea programului de guvernare şi pentru transformarea în realitate a proiectului „Dâmboviţa 2025” pe care şi l-a asumat şi în care dâmboviţenii şi-au pus toată încrederea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.