Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Buget pe anul 2017 al UAT Târgoviște ține cont de necesitățile pe care administrația publică târgovișteană le are

Autor:

Data: 16 martie 2017, 21:30

Construcția proiectului de buget pe anul 2017 al UAT Târgoviște  ține cont  de necesitățile  pe care administrația publică târgovișteană le are.  Au fost  prezentate   câteva aspecte importante din proiectul de buget pe anul 2017 al UAT Târgoviște, în cadrul unei conferințe de presă susținută de primarul Cristian Stan și viceprimarul Cosmin Bozieru. Concret,  pentru secțiunea de dezvoltare, proiectul de buget înregistrează o creștere cu 73% față de anul precedent:

„Este un proiect pe care l-am gândit și l-am adaptat la necesitățile  pe care administrația publică târgovișteană le are,  și cu accent pe ceea ce înseamnă zona de dezvoltare. Un prim aspect pe care eu îl consider deosebit de important  și anume pentru secțiunea de dezvoltare , proiectul de buget sau suma alocată înregistrează o creștere cu 73% față de anul precedent. Este o sumă care  ne permite pe de o parte, să continuăm investițiile  începute în anii anteriori și să demarăm investiții noi. Pe lângă proiectele pe PNDL, am identificat în acest moment, proiecte pe POR în valoare de 125.000.000 de lei.Un alt indicator important pe care vreau să-l menționez , vizează datoria publică .În anul  2017, datoria publică va atinge pragul de 7,9% , ceea ce înseamnă o cifră confortabilă  pentru administrația publică târgovișteană în condițiile  în care mximum de îndatorare  prevăzut de legislația în vigoare este de 30%…

Repet, am încercat să așezăm bugetul astfel încât  să răspundem cerințelor pe care le avem.” , a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Cel mai probabil spre sfârșitul lunii martie, CLM Târgoviște se va reuni în ședință și va fi aprobat bugetul pe anul 2017.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google