Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Adrian Țuțuianu: Domnul Oprea a procedat  total greșit , a creat prejudicii serioase de imagine  Organizației PSD Dâmbovița

Autor:

Data: 16 martie 2017, 12:30

  •  
  •  
  •  

Miercuri seară, de la ora 20:00 și până la ora 01:00,  a avut loc ședința Biroului  Politic Judeţean al PSD Dâmbovița. S-a discut și s-a întors pe toate părțile  conflictul declansat în cadrul  PSD Dâmbovița, de demisia din funcţiile deţinute în partid, a preşedintelui CJ, Alexandru Oprea. S-a luat act de demisii  și mai mult așa cum spune președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, concluzia finală a fost că  modul în care a procedat domnul Oprea , este total gresit, ba mai mult susține Adrian Țuțuianu că a adus  și prejudicii serioase de imagine  Organizației PSD Dâmbovița.

Vineri,  va avea loc o nouă ședință a BPJ în cadrul  se va spune prin vot secret, măsurile ce se vor lua  cu privire la domnul Oprea:

A fost o ședință foarte lungă, o ordine de zi foarte complicată… Legat de demisiile din anumite funcții  ale domnului Oprea, vă precizez următoarele lucruri:

Am luat act de demisia din funcția de președinte al Organizației PSD Răzvad și urmează ca în zilele următoare să desemnăm o conducere interimară.

Am luat act de demisia din funcția de secretar executiv al PSD Dâmbovița  și urmează ca în perioada următoare să mă decid și să propun BPJ, un înlocuitor și sunt convins că avem resursă  umană suficientă ca să putem să ne facem  treaba la nivelul cel mai bun.

Concluzia tuturor membrilor BPJ  a fost unanimă în sensul  că modul în care domnul Oprea a procedat  este total greșit , a creat prejudicii serioase de imagine unei Organizații  care se afla pe valul încrederii și în partid și în societatea dâmbovițeană și că lucrurile acestea sunt inacceptabile  și că trebuie să luăm anumite măsuri…  Nu am vrut să luăm aseară o decizie , era tarziu, lucrurile s-au spus și ca urmare vom avea vineri, ora 20:00  o ședință a BPJ  în care vom stabili ce avem de făcut.

Îi  asigur pe toți membrii de partid dar și pe oamenii din Dâmbovița că suntem oameni politici maturi și că ne interesează buna administrare a județului, a țării  și a fiecărei localități în parte  și că prioritatea noastră absolută  este  guvernarea.

 Oricine nu înțelege imperativele momentului  face un pas în afara partidului sau în lateral și ne lasă să ne facem treaba .

Nu am să tolerez nimănui să strice munca miilor de membri de partid care  au mari așteptări de la noi și nu am să las pe nimeni  să mai aducă  prejudicii de imagine acestei organizații… Nu avem voi la derapaje politice și voi sancționa  orice derapaj… Va fi un vot secret  vineri seară ”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Se pare că până vineri, domnul Alexandru Oprea are termen   să-și dea demisia și  de la CJ Dâmbovița dacă nu,  riscă să fie exclus din PSD Dâmbovița.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.