Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Crucea Roșie Dâmbovița,  la ora bilanțului

Autor:

Data: 15 martie 2017, 18:30

La Corpul K al Universității  “Valahia”, a avut loc  Adunarea Generală  a Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița, prilejuită de reuniunea de bilanț pentru perioada 2015-2016 și desemnarea candidaților pentru Adunarea Generală a S.N.C.R.R. Crucea Roșie Română a fost reprezentată de directorul Crucii Roșii, Ioan Silviu Lefter. Au fost prezenți: președintele CJ, Alexandru Oprea, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan,  preot dr. Ionuţ Ghibanu, vicar eparhial  Arhiepiscopia Târgoviște,  consilier principal în cadrul  SGG, Ioan Marinescu,  șefi de arme din cadrul MAI, MApN, șefi de deconcentrate, primari și alți invitați.

Lucrările au fost deschise de președintele Crucii Roșii Dâmbovița, Floris Lăzărescu . Au fost prezentate  cele șapte principii fundamentale ale Crucii Roșii Dâmbovița.  Din cei 37 de membrii ai Comitetului Județean al Crucii Roșii Dâmbovița au fost prezenți  25.  Nu au lipsit mesajele din partea invitaților.

S-a aprobat și mărirea numărului de membrii ai Comitetului Județean al Crucii Roșii Dâmbovița de la 37 la 39. Cei doi membrii sunt col. Raoul Ilie Constantinescu,comandant ISU și col. Viorel  Matei, comandant IJJ Dâmbovița.

 S-a aprobat și  reprezentarea României de către echipajul Crucii Roșii Dâmbovița și Botoșani  la un concurs internațional de prim ajutor .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google