Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ioan Marinescu a fost detașat de Secretariatul General al Guvernului, în calitate de consilier principal pe probleme ISU în județul Dâmbovița

Autor:

Data: 15 martie 2017, 10:57

  •  
  •  
  •  

De astăzi, 15 martie 2017, Ioan Marinescu, fostul prefect al județului Dâmbovița s-a reîntors la Dâmbovița, după un an în care a activat pe un post în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Acesta a fost detașat pentru o perioadă de trei luni în județul Dâmbovița, în funcția de consilier principal, urmând să se ocupe de domeniul situaţiilor de urgenţă (ISU).

Ioan Marinescu are un birou în cadrul Prefecturii Dâmbovița, la etajul II. Ioan Marinescu , consilier principal în cadrul Compartimentului Strategii și programe guvernamentale, dezvoltare economică, servicii publice deconcentrate și situații de urgență și ordine publică din cadrul Prefecturii Dâmbovița, se află în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului.

Ioan Marinescu cunoaște foarte bine problemele pe situații de urgență din administraţia dâmbovițeană și asta de când a fost prefect al județului Dâmbovița – când a avut o activitate serioasă. Controla tot, de la steagurile instituţiilor până la problemele privind situațiile de urgență din toate localitățile dâmbovițene. De fapt, Ioan Marinescu şi-a dorit şi îşi doreşte să facă administraţie în folosul comunităților, nu politică.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.