JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Târgoviște are 62 de investiții prin PNDL

Autor:

Data: 13 martie 2017, 13:26

Consiliul Local Municipal Târgovişte  s-a reunit  în şedinţă extraordinară.  Pe ordinea de zi s-au regăsit  proiecte de hotărâre   ce au fost aprobate și vizează ultimele  investiții ce vor fi depuse pe PNDL  în vederea obținerii finanțării.  Valoarea acestor proiecte se ridică  la suma de 50.000.000 de lei și vizează  reabilitarea, modernizarea  și extinderea  unor școli, grădinițe și licee :

 “Avem pe ordinea de zi  câteva proiecte deosebit de importante  care vizează investiții pe care noi le vom depune pentru finanțare prin PNDL.  Mai sunt câteva zile în care putem depune astfel de proiecte, motiv pentru care nu ne putem permite  să pierdem o finanțare de aproximativ 50.000.000 de lei. Avem două proiecte pe  zona  de reabilitare, modernizare, extindere și trei proiecte pe zona eficiență energetic.  La acest moment, municipiul Târgoviște  urmează să depună  pe OG 28, 62 de proiecte . Este un număr foarte mare, un record în materie. Am primit răspuns și pentru toate proiectele depuse care îndeplinesc toate condițiile legale  și urmează să intre la analiză  și sper să fie cât mai multe  ”, a declarat primarul Cristian Stan.

 Primăria Târgoviște  are în total, 62 de investiții ce  vor fi depuse pe PNDL în vederea obținerii finanțării necesare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google