Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Luna curățeniei și Oxigen pentru orașul Fieni

Autor:

Data: 12 martie 2017, 10:56

  •  
  •  
  •  

Demarată în toamnă, cu plantarea a zeci de pomi decorativi de o parte și de alta a celor mai importante artere din Fieni, operațiunea de înfrumusețare a orașului continuă în această primăvară cu alte câteva sute de puieți.

Nici nu am intrat  bine în luna martie, că administrația orașului Fieni  a dat startul celei de-a doua părți a operațiunii de înfrumusețare a orașului, care constă în plantarea câtorva sute de puieți de arbori și arbuști.

Proiectul OXIGEN PENTRU FIENI , are în vedere îmbunătățirea microclimatului urban, a calității aerului și a condițiilor de viață: „ Multiplele activitati de primavara ce urmeaza a fi derulate in oras au demarat cu actiunea de plantare a unui numar de 120 puieti mesteacan in zona Parcul Central, str. Republicii, str. ing. A. Rainu .Proiectul OXIGEN PENTRU FIENI- partea a doua , implica multe activitati de plantare si infrumusetare a orasului , benefice pentru sanatatea si sufletul locuitorilor .
Actiunea de astazi a fost realizata cu participarea salariatilor Primariei orasului Fieni, inclusiv personalul din compartimentele UAT , fara a se perturba programul cu publicul . In activitatile viitoare dorim atragerea voluntarilor in realizarea acestor activitati
.” ne-au declarat autoritățile din Fieni.
Odată cu venirea primăverii, autorităţile din Fieni au demarat și luna curăţeniei, în mai multe cartiere din oraş începând deja toaletarea arborilor şi refacerea spaţiilor verzi.

Lucrările specifice primăverii se vor încheia la sfârșitul lunii martie, astfel încât orașul să fie pregătit pentru Sărbătorile Pascale.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.