Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ioana Cristea, administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie la S.C. Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița S.A.

Autor:

Data: 7 martie 2017, 19:23

  •  
  •  
  •  

Ioana Cristea a fost desemnată prin vot secret, administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie la S.C.LucrăriDrumuri şi Poduri Dâmboviţa S.A., la care unitatea administrativ-teritorială, judeţul Dâmboviţa este acţionar majoritar. Ioana Cristea a fost propusă de grupul PSD.
Prin adresa nr.1970/06.03.2017 înregistrată la Consiliul Județean Dâmbovița sub nr.5769/06.03.2017, S.C.Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița S.A. a comunicat că cererea societății cu privire la numirea administratorilor provizorii adresată Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița conform hotărârii Adunării Generale a Acționarilor, a fost respinsă pentru un administrator. În acest sens, se impune numirea altui administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie la S.C. Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița S.A. până la expirarea mandatelor provizorii stabilite prin Hotărârea Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr392/14.12.2016.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.