Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

S-a îngropat securea scandalului celor 10 apartamente pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa trebuie să le dea Ministerului de Interne

Autor:

Data: 7 martie 2017, 14:52

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară în ”Sala Unirii” a sediului administrativ. Primul punct pe ordinea de zi a fost proiectul de hotărâre pentru transmiterea a 10 apartamente cu destinația ”locuințe de serviciu” din domeniul public al județului Dâmbovița și din administrarea Consiliului Județean Dâmbovița în domeniul public al statului.

Acest proiect de hotărâre nu a fost pentru prima dată adus în CJ pentru a fi votat. S-a mai regăsit de câteva ori pe ordinea de zi a CJ, însă s-a lovit de opoziția consilierilor județeni liberali.

De această dată, cinci dintre consilierii liberalii, Jean Popescu, Sorin Ion, Adrian Stan, Vlăduț Drugă și Teodor Buta au revenit la sentimente mai bune și de această dată au fost pentru, proiectul a trecut, cu 27 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă-Gabriel Grozavu și Gabriel Plăiașu , 2 abțineri- DănuȚ Tică și Bogdan Marcu și o neparticipare la vot- Adrian Mocanu. PSD are în CJ Dâmbovița, 22 de consilieri iar PNL 13. La această ședință au fost prezenți 32 de consilieri județeni, cei 22 de consilieri de la PSD și 10 de la PNL.

S-a încheiat scandalul celor 10 apartamente pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa trebuie să le dea Ministerului de Interne pentru a primi definitiv în proprietate terenul de 26 de hectare de la fosta Unitate Militară de la Gara Târgovişte.
Adoptarea hotărârii pentru transmiterea celor 10 apartamente cu destinația ”locuințe de serviciu” din domeniul public al județului Dâmbovița și din administrarea Consiliului Județean Dâmbovița în domeniul public al statului, se impunea în mod imperativ pentru faptul că pe data de 22.04.2017 se împlinește tremenul limită stabilit pentru îndeplinirea obligațiilor Consiliului Județean Dâmbovița față de MAI și anume: 10 locuinţe pe care CJ să le predea Ministerului de Interne şi să construiască pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenă un Centru de Coordonare a Intervenţiei, care a fost finalizat în luna februarie. La această dată obligaţiile Consiliului Judeţean Dâmboviţa sunt realizate în totalitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.