Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. S-a semnat contractul pentru  lucrări de asfaltare  a străzilor Constantin Brâncoveanu –artera paralelă, Justiţiei, Iazului,Morilor, Str. Horia, Cloşca, Crişan, Berzei, Gheorghe Petraşcu și Gimnaziului din municipiul Târgoviște  

Autor:

Data: 1 martie 2017, 11:22

Prima zi de primăvară aduce vești bune pentru târgovișteni.  Încep în forță lucrările de asfaltare  a mai multor străzi din municipiul Târgoviște. Miercuri, 1 martie, Primăria Târgoviște  a semnat contractul de execuție lucrări pentru  asfaltarea străzilor Constantin Brâncoveanu –artera paralelă, Justiţiei, Iazului,Morilor, Str. Horia, Cloşca, Crişan, Berzei, Gheorghe Petraşcu și Gimnaziului.

Ordinul de începere a lucrărilor va dat săptămâna viitoare. Este vorba de asfaltarea a 3,4 km de drum  iar valoarea proiectului este de este 3,4 milioane de lei. Lucrările vor fi executate de firma portugheză Pragosa .

Primarul Cristian Stan alături de viceprimarul Cosmin Bozieru, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre acest proiect dar și despre alte proiecte ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere din Târgoviște. Edilul a anunțat  că după aprobarea bugetului în zilele următoare,  va da ordinul de începere a lucrărilor de execuție  ce vizază reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local în cartierul Priseaca: străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței.

Până la sfârștul lunii martie se va semna contractul și pentru asfaltarea străzilor col. Băltărețu, mr. Ion Alexandrescu și  șos. Găești: “Motivul pentru care ne întâlnim astăzi, vizează semnarea contractului între Primăria Târgoviște  și SC Pragosa  România SRL, contract care vizază execuția în municipiul Târgoviște  a aproximativ 3,4 km de drum, rețeaua stradală formată din Str.Constantin Brâncoveanu –artera paralelă, Str. Justiţiei, Str. Iazului, Str.Morilor, Str. Horia, Cloşca, Crişan, Str. Berzei, Str.Gheorghe Petraşcu și Str.Gimnaziului.  Este cel de-al doilea contract pe care-l semnăm în acest an, acesta în prima zi de primăvară și  sper să bine de bun augur. Am semnat contractul și pentru Priseaca, prima parte. După aprobarea bugetului voi semna ordinul de începere a lucrărilor.

Ordinul  de începere a lucrărilor pentru   contractul  cu Pragosa  România SRL,  îl voi da săptămâna viitoare. Până la jumătatea lunii martie o să mai semnăm  un contract și vizază  execuția de lucrări  pe rețeau stradală- străzile col. Băltărețu, mr. Ion Alexandrescu și șos. Găești.”, a declarat primarul Cristian Stan

Modernizarea infrastructurii rutiere rămâne o prioritate pe agenda autorităților municipiului Târgoviște.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google