Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Cândești a depus  cinci proiecte  de investiții spre finanțare prin PNDL, în valoare de 21.489.462 de lei

Autor:

Data: 27 februarie 2017, 16:07

  •  
  •  
  •  

Comuna dâmbovițeană Cândești , de la an la an  implementează  obiective  de investiții ce au ca scop alinierea la standarde europene. Administrația locală condusă de edilul Georgeta Popa își dă tot interesul pentru  a implementa proiecte ce contribuie la îmbunătățirea  infrastructurii locale. Pentru anul 2017, autoritățile de la Cândești au pregătit o listă de investiții   cu finanțare de la bugetul local.  Valoarea proiectelor este de 636.000 lei: ”Avem o listă de investiții  pentru 2017, din bugetul local . Lista cuprinde: extindere și  modernizare iluminat public  pentru toată localitatea Cândești, actualizarea PUG,  documentație  privind proiectul de modernizare Școala  Matei Grigore Vlădeanu, reabilitarea Grădiniței Cândești Vale, amenajament silvic  pentru cele 200 de hectare de pădure  pe care le are în administrare UAT Cândești, reabilitare teren de sport  Voinești și reabilitarea  Școlii Sturzeni. Valoarea totală a investițiilor pe buget local 636.000 lei”, a declarat primar Georgeta Popa.

PNDL reprezintă o gură de oxigen  pentru administrațiile locale. Primăria Cândești a depus la sfârșitul săptămânii trecute cinci proiecte  pentru finanțare pe PNDL. Valoarea  celor cinci proiecte este de 21.489.462 de lei:  ”Vineri, 24 februarie am depus cinci proiecte ce vizează reabilitarea Dispensarului  Dragodănești, reabilitare Dispensar Cândești Vale, rețea de canalizare și stație de epurare  în comuna Cândești, modernizarea infrastructurii locale  din comuna Cândești  și reabilitare sistem de alimentare  cu apă în satul Cândești Vale. ”, a mai afirmat edilul Georgeta Popa.

  Investițiile de pe agenda  de lucucru în anul 2017, a administrației de la Cândești, vizează  dispensarele,  rețeaua de apă și canalizare, iluminatul public, școlile și grădinițele dar și drumurile.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.