Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Drumarii de la LDP Dâmbovița montează parapeţi metalici pe DJ 714 Sanatoriul Moroeni – Zănoaga

Autor:

Data: 27 februarie 2017, 18:52

  •  
  •  
  •  

LDP Dâmbovița investește în siguranţa turiștilor ce aleg zona montană Sanatoriul Moroeni – Peştera, recent fiind demarat un proiect în acest sens.

Zona montană dâmbovițeană Moroeni-Bolboci-Padina – Peștera este tot mai atractivă pentru turiști. Turiștii care aleg de acum încolo traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera sunt ceva mai în siguranță, zona Sanatoriul Moroeni – Zănoaga, unde drumarii de la LDP Dâmbovița au început să monteze parapet de protecție pe o lungime de 3800 de metri.

Angajații de la LDP Dâmbovița muncesc de zor la montarea parapetului metalic , echipele de muncitori putând fi întâlnite în curbele periculoase din zona Sanatoriul Moroeni – Zănoaga . Directorul LDP Dâmbovița, Cristian Avanu a ținut să ne menționeze faptul că turiștii nu au de suferit de suferit de pe urma procesului de montare a parapeţilor, acţiunea derulându-se fără închiderea circulaţiei auto pe DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera.
Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren, echipate corespunzător sezonului rece.

Drumarii recomandă atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi, totodată, în zonele unde există posibilitatea de dislocare de anrocamente, respectiv la: km 7,4; km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.