JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Arhiepiscopia Târgoviște a donat Bibliotecii Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, cele mai importante 50 de volume publicate în ultimii 17 ani

Autor:

Data: 27 februarie 2017, 19:04

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit Complexului Național Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște, prin intermediul sectoarelor Cultural și Comunicații Media și Învățământ și Activități cu Tineretul, pentru înzestrarea bibliotecii Ansamblului brâncovenesc de la Potlogi, cele mai importante 50 de volume publicate în ultimii 17 ani, la inițiativa Înaltpreasfinției Sale, de către editura Eparhiei noastre.
Biserica noastră strămoșească a considerat întotdeauna cultura, în general, și cartea, în special, ca mijloace de manifestare a creativității și specificității umane, sub inspirația Duhului Sfânt, de acea, primele cărți au fost tipărite sub patronaj eclezial, la fel cum primele școli au apărut în tinda bisericilor și a mânăstirilor noastre.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google