Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Primarul orașului  Fieni, Iulian Tătulescu: În ciuda sorosiştilor, glasul majorității  este ascultat, voi mege mai departe cu rezovarea problemei  câinilor  fără stăpân

Autor:

Data: 24 februarie 2017, 13:05

  •  
  •  
  •  

Problema câinilor fără stăpân  rămâne o prioritate pentru administrațiia orașului Fieni chiar dacă  întâmpină dificultăți în demersurilor făcute pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari.

Joi 23.02.2017, la Sala de Consiliu a Primariei Fieni, iubitorii de animale și persoanele interesate au fost  invitate la o dezbatere publică în legătură cu măsurile ce trebuie  luate de către U.A.T. Fieni privind câinii comunitari existenți pe raza orașului .

 Spre uimirea autorităților locale dar și a noastră,  la întâlnire nu au venit decât  șapte persoane dintre care patru iubitori de animale și trei cetățeni   care își doresc cu orice preț  soluționarea acestei probleme.

 Printre cei    patru iubitori de animale s-a aflat și  Vasilescu  Mariana Lidia,vicepreședintele  Asociației  pentru Protecția Animalelor “Suflețel” din Târgoviște, care   le-a transmis autorităților locale că trebuie să respecte legislația, fie că le place, fie că nu le place.

Primarul Iulian Tătulescu  a spus că  la Fieni se va respecta în totalitate legea  .

Edilul Iulian Tătulescu le-a propus iubitorilor o altă variantă și anume, dânsul va pune la dispoziție  un teren proprietate personală iar iubitorii de animale să se ocupe de amenajarea unui adăpost de câni.  Nici după  această propunere nu s-a ajuns la o înțelegere.

 Autoritățile locale de Fieni  spun că nu vor să afecteze bugetul orașului și să sacrifice  comunitatea  de dragul câinilor fără stăpân.

Vasilescu  Mariana Lidia,vicepreședintele  Asociației  pentru Protecția Animalelor “Suflețel” din Târgoviște , le-a sugerat autorităților că mai bine ar renunța la  înfrumusetarea orașului  cu panseluțe, spații verzi și  să acorde atenție câinilor fără stăpân. Primarul Iulian Tătulescu   a dat imediat replica că doamna nu este de la Audit să dea explicații iar toate acțiunile pe care le întreprinde sunt în folosul comunității din Fieni.

Oamenii spun că nu mai ies seara din casă de frica câinilor fără stăpân.

Iubitorii de animale au cu totul altă părere.

Edilul Iulian Tătulescu dă asigurări  locuitorilor orașului că în ciuda piedicilor pe care le  întâmpină din partea așa-zișilor  iubitori de animale, în conformitate cu legislația în vigoar,  va găsi rapid rezolvarea problemei:   “Concluzia este următoarea – o să respect OG 155 din  2001, o să înființez serviciul privind gestionarea câinilor fără stăpân  și din motive financiare pentru că nu-mi permit să afectez bugetul local  o să  contractez acest serviciu către un agent economic  cu atribuții pe acest subiect.  Să zicem așa-ziși iubitori de animale și spun acest lucră că dacă ar fi fost și ei iubitori ar fi avut doi câini acasă, beu am luat opt câini de pe stradă și i-am dus acasă . Le-am propus să le pun un teren la dispoziție  unde să-și amenajeze un adăpost însă nu au îmbrățisat  ideea. Eu sunt obligat să ascult glasul majoriotății  și le garantez că voi mege mai departe, în ciuada acestor sorosişti, că nu am altfel cum să le zic . Spun acest lucru pentru că ei sunt puși numai pe rele și vor să ne distragă de la drumul nostru ”, a declarat primarul Iulian Tătulescu

La Fieni, se va respecta legea  și vocea majorității.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.