Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Pompierii dâmbovițeni sunt în permanență cu ochii pe   cluburile, restaurantele , barurile și discotecile din județ

Autor:

Data: 24 februarie 2017, 17:41

  •  
  •  
  •  
  •  

În ultimele șase săptămâni, ISU Dâmbovița  a făcut 106 controale ce au vizat restaurantele, barurile, cluburile și discotecile  de pe raza județului Dâmbovița. În urma controalelelor s-a constat  că 17 agenți economici funcționau fără autorizație  de securitate la incendiu. Toate aceste date au fost prezentate  în cadrul  Colegiului Prefectural Dâmbovița  col. Raoul Ilie Constantinescu, inspectorul șef al pompierilor dâmbovițeni. Șeful pompierilor dâmbovițeni a ținut să puncteze că au fost effectuate și o serie de controale inopinante:  “În anul 2017 s-au executat controale tematice inopinate, atât în timpul zilei cât şi pe timp de noapte,  la 22 de operatori economici cu domeniul de activitate: alimentaţie publică (restaurante, discoteci, baruri, cluburi).

 În urma controalelor s-au constatat un număr de 29 de deficienţe dintre care 8 deficienţe remediate pe timpul controlului, s-a aplicat un număr de 23 de sancţiuni contravenţionale dintre care 8 amenzi în cuantum de 4000 lei şi 15 avertismente.

În anul 2016 s-au executat un număr de 90 de controale tematice şi controale tematice inopinate, atât în timpul zilei cât şi pe timp de noapte, la operatori economici cu domeniul de activitate: alimentaţie publică (restaurante, discoteci, baruri, cluburi).

În urma controalelor s-au constatat un număr de 164 de deficienţe dintre care 7 deficienţe remediate pe timpul controlului, s-a aplicat un număr de 111 de sancţiuni contravenţionale dintre care 34 amenzi în cuantum de 21500 lei şi 77 avertismente. “, a declarat col. Raoul Ilie Constantinescu, inspectorul șef al ISU Dâmbovița.

Tot în cadrul  Colegiului prefectural  s-a prezentat actualizarea Schemelor cu riscuri teritoriale în orașele și municipiile din Județul Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.