Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CJ Dâmbovița își arată disponibilitate în susţinerea demersului investitorilor care vor să se dezvolte în județul Dâmbovița

Autor:

Data: 23 februarie 2017, 11:02

  •  
  •  
  •  

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmbovița, Alexandru Oprea își arată întreaga disponibilitate în susţinerea demersului investitorilor  care vor să se dezvolte în județul Dâmbovița. Conducerea CJ  Dâmbovița valorifică  interesul pe care îl manifestă investitorii  iar la finalul discuţiilor cu aceștia   speră să-i convingă, cu argumente, că judeţul Dâmbovița chiar este potrivit unei investiţii precum cea pe care o au în vedere. O colaborare cu  tot mai mulți investitori, poate plasa judeul într-o nouă şi optimistă perspectivă economico-socială. Un invenstitor și-a arăta interesul  de a-și dezvolta activitatea în zona montană Moroeni – Padina – Peştera, precum şi în oraşul Titu:

Investitori străini intenţionează să vină în judeţul Dâmboviţa. Un exemplu în acest sens este şi domnul Michael Bell, preşedintele companiei Blackpearl Property, om de afaceri irlandez, prezent şi pe piaţa imobiliară din România. Astăzi, în cadrul unei discuţii purtate cu privire la dezvoltarea acestui segment economic, mi-a confirmat intenţia sa de a-şi consolida poziţia pe piaţa locală dâmboviţeană, în zona montană Moroeni – Padina – Peştera, precum şi în oraşul Titu. Mă bucur că am purtat această discuţie şi am speranţa că, în viitor, vom ajunge la un parteneriat benefic pentru dezvoltarea judeţului Dâmboviţa.”, a punctat președintele CJ, Alexandru .

Președintele CJ, Alexandru Oprea  este de părere  că poate  deschide acum drumul spre o dimensiune economică ce poate contribui substanțial la dezvoltarea județului Dâmbovița.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.