Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PSD  Dâmbovița pregătește un miting  cu 10.000 de participanți, pentru susținerea Guvernului Grindeanu

Autor:

Data: 20 februarie 2017, 12:40

  •  
  •  
  •  

PSD Dâmbovița pregăteşte, pentru sâmbătă, 25 februarie 2017,  un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, la care aşteaptă participarea a 10.000 de personae. Anunțul a fost făcut de secretarul executiv al PSD Dâmbovita, Alexandru Oprea și deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, iar manifestaţia ar urma să aibă loc  sâmbătă, 25 februarie 2017, ora 10:00, în zona Primăriei Târgoviște dat fiind faptul că cele două piețe din municipiul Târgoviște  sunt ocupate. Mitingul social-democraţilor dâmbovițeni va fi  autorizat:

“Vreau să fac referire la o serie de solicitări venite din partea primarilor noștri și a colegilor din PSD Dâmbovița, privind organizarea unei acțiuni publice de susținere a Guvernului Grindeanu. Marți, la ora 18:30, am convocat un Comitet Executiv Județean  lărgit, vom invita la el si consilierii municipali, consilierii județeni, consilierii orășenești, primarii, viceprimarii,  undeva la 300 de persoane. Vom  prezenta spre aprobare acestui for, propunerea de a organiza sâmbătă, la ora 10:00, în municipiul Târgoviște, un miting de susținere a Guvernului Grindeanu. Noi estimăm că  vom avea 10.000 de persoane la această acțiune. Vom încerca să ne deplasăm și pe câteva străzi  din municipiul Târgoviște. ”, a declarat  secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan  a ținut să sublinieze că acest miting dă încredere membrilor, simpatizanților și cetățenilor care au votat PSD. Ba mai mult, este un miting autorizat:

“Eu o spun astăzi public că trebuie  să dăm dovadă de oameni serioși, de oameni care am câștigat alegerile, PSD a câștigat alegerile în Dâmbovița dar și în România  și trebuie să ne ducem la bun sfârșit programul de guvernare. Mitingul este  un eveniment care dă încredere membrilor de partid și nu în ultimul rând oamenilor, simpatizanților care ne-au votat. Va fi un miting pașnic și ne asumăm acest miting cu toate autorizațiile legale ”, a declarat deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan

Protestul de susţinere a Guvernului Grindeanu, organizat de PSD Dâmbovița se va încheia cu un marș pe câteva străzi din municipiul Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.