Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. Tinerii și seniorii PSD Dâmbovița au primit vizita președintelui tinerilor democrați din SUA, Louis David Elrod

Autor:

Data: 20 februarie 2017, 10:55

  •  
  •  
  •  

Louis David Elrod, președintele tinerilor democrați din SUA și o delegație formată din stafful de conducere și vicepresedintele PES-IUSY, dl Garo Chadoian(Austria) au fost oaspeții Organizației TSD, pentru câteva zile . Reprezentanții tineretului social-democrat au avut o întâlnire de lucru cu membrii ai partidului democrat din SUA, bazată pe dezbateri și schimb de experiență.

La inițiativa, tânărului primar social-democrat al comunei Răzvad, Emanuel Spătaru care este și coordonator naţional al Ligii Tinerilor Aleşi Locali ai Tineretului Social Democrat, Louis David Elrod, președintele tinerilor democrați din SUA și delegația formată din stafful de conducere și vicepresedintele PES-IUSY, dl Garo Chadoian(Austria) au făcut o vizită de lucru și în județul Dâmbovița. Întâlnirea a avut loc la sediul PSD Dâmbovița. Gazdele au fost președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian țuțuianu, secretarul executive PSD Dâmbovița, președinte al CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, vicepreședintele PSD Dâmbovița, vicepreședinte CJ, Alin Manole, președintele TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu și nu în ultimul rând președintele executiv TSD Dâmbovița, primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, care este și coordonator naţional al Ligii Tinerilor Aleşi Locali ai Tineretului Social Democrat: “Am avut placerea si onoarea de a primi vizita presedintelui Partidului Democrat din SUA,la tineret, dl Louis Elrod impreuna cu o delegatie formata din stafful de conducere si vicepresedintele PES-IUSY, dl Garo Chadoian(Austria).
Alaturi de Presedintele PSD Dambovita, dl Senator Adrian Tutuianu si Presedintele CJD, dl Alexandru Oprea, am purtat o discutie cu privire la planul de guvernare, masurile luate in sprijinul tinerilor dar si la asteptarile pe care noi toti le avem de la SUA in calitate de partener! Totodata, ei au fost placut impresionati de faptul ca PSD a inceput realmente sa implice oameni noi, tineri dar si pregatiti in administratia publica locala.”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.
Nu în ultimul rând a avut loc și o întâlnire de lucru cu toți președinții organizațiilor tinerilor social-democrați din județul Dâmbovița.
Oaspeții au fost duși să viziteze și Curtea Domnească din Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.