Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Târgoviște vor începe lucrările de asfaltare pe străzile Constantin Brâncoveanu, Justiției, Iazul Morilor, Horea, Cloșca, Crișan , Berzei, Gimaziului și Gheorghe Pătrașcu

Autor:

Data: 15 februarie 2017, 15:04

  •  
  •  
  •  

 În această primăvară vor începe  lucrările  de asfaltare pe străzile Constantin Brâncoveanu, Justiției, Iazul Morilor, Horea, Cloșca, Crișan , Berzei, Gimaziului și Gheorghe Pătrașcu,  proiect realizat cu bani de la bugetul Primăriei Târgoviște, . În maximum trei săptămâni se va semna  și contractul de execuție lucrări.  Un lucru este îmbucurător, acest proiect va fi depus de autoritățile  locale și pe OG 28. În situația în care va obține finanțare pe OG 28, Primăria Târgoviște  va putea folosi  restul baniloir din   bugetul local destinat  acestui proiect  pentru un alt proiect, cum ar  fi  Lotul II de străzi din cartierul Priseaca.

În CLM Târgoviște s- a aprobat asigurarea cofinanţării obiectivului de investiţii: “REPARAŢII CAPITALE STRĂZI DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIŞTE – PACHET I”: „Acesta este un proiect  care are finanțare prin credit  dar vrem să finanțăm acest proiect pe PNDL,astfel încât  pe acest credit să intrăm cu alte proiecte  care  nu au documentațiile mature . Acesta este un proiect la care licitația de execuție este în fază finală, cred că în două-trei săptămâni semnăm contractul . Este vorba despre străzile Constantin Brâncoveanu, Justiției, Iazul Morilor, Horea, Cloșca, Crișan , Berzei, Gimaziului și Gheorghe Pătrașcu. Noi avem finanțare rambursabilă  dar având în vedere că OG 28 permite finanțare în continuare, eu cred că este o oportunitate bună  să depunem acest proiect , urmând ca în situația în care intră la finanțare,  ceea ce nu se plătește și nu se decontează până la momentul la care  este aprobată finanțarea să intre  pe bugetul de stat , urmând ca pe acest credit  să introducem alte pachete de străzi,  spre exmplu etapa a doua de la Priseaca, unde suntem în faza de proiectare la momentul de față  și înseamnă  4,5 km de drum  asfaltat ”, a declarat primarul Cristian Stan.

  Reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere din municipiul Târgoviște este o prioritate pe agenda admnistrației condusă de primarul Cristian Stan.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.