Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmbovița: În 2017, program de investiții privind drumurile județene,  cifrat la 35.196.000 lei

Autor:

Data: 15 februarie 2017, 14:16

  •  
  •  
  •  
  •  

Investițiile privind modernizarea și  îmbunătățirea  infrastructurii drumurilor județene din Dâmbovița, reprezintă o prioritate pe agenda de lucru a CJ Dâmbovița și în anul 2017.

Potrivit președintelui CJ, Alexandru Oprea, pentru anul 2017 , CJ Dâmbovița și-a  stabilit un program de investiții privind drumurile județene,  cifrat la 35.196.000 lei. Nu a fost omis nici programul de reparații privind drumurile județene, cifrat la 20.000.000 de lei.

 A fost punctat și  faptul că în perioada imediat următoare  va inta în etapa de evaluare tehnică și proiectul  depus la ADR Sud Muntenia -“Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ720, DJ720B, DJ711 şi DJ101B pe traseul Limită județ Prahova-Moreni-Gura Ocniței- Răzvad – Ulmi – Târgovişte – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – Limită județ Ilfov”:  

În ceea ce priveste partea de reparații  și investiții pe anul 2017, ne propunem  un program de investiții,  cifrat undeva la 35.196.000 lei iar programul de reparații, cifrat la 20.000.000 de lei. În ceea ce privește alte investiții  , după cum știți am depus la ADR Sud Muntenia proiectul pe Axa 6 – “Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ720, DJ720B, DJ711 şi DJ101B pe traseul Limită județ Prahova-Moreni-Gura Ocniței- Răzvad – Ulmi – Târgovişte – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – Limită județ Ilfov”. Valoarea acestui proiect este 213.410.000 lei, 42 de km de drum, obiectivul a fost declarat  admisibil  și înțeleg că ADR Sud Muntenia a semnat contactul pentru consultanță   și vom intra în etapa a doua privind evaluarea conformității tehnice. “, a declarat  președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Administrația județeană a făcut în ultimele săptămâni și o serie de demersuri la Ministerul Trasporturilor privind  investițiile ce au ca scop modernizarea infrastructurii rutiere a drumurilor naționale ce tranzitează județul Dâmbovița:

În aceste două luni nu am stat cu mâinile în sân și am făcut demersuri către autoritățile centrale pentru ceea ce înseamnă  infrastructura de drumuri . la ministerul Transporturilor am făcut demersuri pentru proiectul privind lărgirea la patru benzi  a DN 71 Bâldana-Târgoviște, patru benzi DN 7 Bâldan-Titu, reparații asfaltice pe DN 71 Târgoviște-Sinaia , reparații asfaltice pe DN 72A Târgoviște-Câmpulung , realizarea centurii ocolitoare  a Târgoviștei … “, a mai spus președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea.

 Infrastructura rutieră după cum știm reprezintă cartea de vizită a oricărui județ  în vederea atragerii de investitori.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.