Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Blocați în nămeții din zona Cuibul Dorului-Dichiu și salvați de jandarmii montani

Autor:

Data: 15 februarie 2017, 10:40

Turistiștii teribiliști le dau de muncă jandarmilor montani dâmbovițeni. Încă, în zona monta iarna își arată cu adevărat colții. Viscolul le dă de furcă turiștilor care se aventurează pe drumuri inchise in această perioadă. Doi turiști aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi, au fost sprijiniți de jandarmii montani. În urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane.

Cei doi turiști din județul Teleorman se aflau cu autoturismul, în deplasare pe DJ 713 Cuibul Dorului-Dichiu și intenționau să ajungă la Peştera. La un moment dat, în zona Dichiu au rămas înzăpeziți, fiind în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea din cauza viscolului puternic.
În urma acțiunii jandarmilor montani, tinerii au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculul şi conduşi în siguranță până la Zănoaga, de unde și-au continuat drumul spre un loc de cazare de la Peștera, în prezent fiind în afara oricărui pericol.
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google