Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Pucioasa  a lansat un concurs de idei pentru modernizarea ansamblului-simbol din zona Carieră

Autor:

Data: 15 februarie 2017, 19:35

  •  
  •  
  •  

Transparența, dialogul și consultarea permanentă cu cetățenii sunt princiipiile de bază  ale administrației locale de la Pucioasa.  Primăria orașului Pucioasa  are pe lista de  priorități a anului 2017, modernizarea ansamblului-simbol din zona Carieră. Proiectul de modernizare  a acestei zone   se va realiza  în baza unei sponsorizări din partea unui partener al primăriei. Zona respectivă se dorește a deveni un punct atractiv al orașului.

În acest context, Primăria Pucioasa a lansat o provocare  tuturor locuitorilor orașului  și anume să vină cu idei și propuneri  în vederea realizării acestui proiect.

Propunerile, shițele sau desenele pot fi postate pe pagina de facebook Primăria Pucioasa, în perioada 16.02.2017 – 31.03.2017:

„Primăria Pucioasa lansează un concurs de idei pentru modernizarea ansamblului-simbol din zona Carieră, în condițiile în care un partener al Primăriei s-a angajat că va sponsoriza această investiție ce se dorește a fi un punct reprezentativ pentru orașul nostru.

În acest sens, vă lansăm provocarea de a regândi și reorganiza întreaga zonă, de a crea un design nou pentru textul „Băile Pucioasa” şi cruce, dar și de a aduce elemente noi. Propunerile pot include simboluri reprezentative pentru oraș, idei pentru iluminat, materiale, detalii, etc.

Shițele sau desenele pot fi postate pe pagina de facebook Primăria Pucioasa.

Aşteptăm cu interes propunerile dumneavoastră în perioada 16.02.2017 – 31.03.2017!”, a scris primarul Constantin Ana pe pagina de socializare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.