JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PRIMARUL TÂRGOVIȘTEI A FELICITAT CAMPIOANA ROMÂNIEI LA BASCHET FEMININ !

Autor:

Data: 14 februarie 2017, 15:17

Municipiul Târgoviște dar și județul Dâmbovița se mândresc cu Trofeul „Cupa României“ la baschet feminin, câştigat de CSM Târgovişte.
Primarul municipiului Târgoviște Cristian Stan și viceprimarul Cosmin Bozieru le-au felicitat și le-au oferit flori fetelor de la echipa de baschet CSM Târgoviște. Momentul, plin de recunoștință și emoție a avut loc în Sala Florentină a Primăriei Târgoviște .

CSM Târgoviște a câștigat Cupa României la baschet feminin, duminică, în Sala Kati Szabo – Sf. Gheorghe, după ce a învins-o în finală dramatică pe Olimpia CSU Brașov, cu scorul de 64-63 (15-19, 13-20, 22-14, 14-10).
CSM Târgoviște a câștigat pentru a zecea oară Cupa României, după ce în semifinale a întrecut-o dramatic pe deținătoarea trofeului, ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe, cu scorul de 58-55 (12-14, 11-16, 13-13, 22-12). Toate aceste amănunte au fost punctuate de primarul municipiului Târgoviște, conducerea CSM Târgoviște dar și de antrenorul Cătălin Tănase în cadrul unei conferințe de presă.
S-a subliniat faptul că municipiul Târgoviște are tradiție în baschetul feminin.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google