Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul Dezvoltării, vicepremierul Sevil Shhaideh și  secretarul  de stat Adrian Gâdea  au întâlnire de lucru cu primarii dâmbovițeni

Autor:

Data: 14 februarie 2017, 14:11

  •  
  •  
  •  

Ministrul Dezvoltării, vicepremierul Sevil Shhaideh și  secretarul  de stat Adrian Gâdea vor veni la sfârșitul acestei săptămâni în județul Dâmbovița și vor avea o întâlnire de lucru  cu cei 89 de primari și conducerea  CJ Dâmbovița.  Investițiile cu finanțare prin PNDL și  prioritizarea acestora, sunt princepalele teme ce se vor discuta în cadrul întâlnirii ce va avea loc  la CJ Dâmbovița.

Președintele CJ, Alexandru  Oprea și vicepreședinții  CJ, Claudia Gilia și Alin Manole au susținut o conferință de presă . Preşedintele forului administrativ judeţean, Alexandru Oprea  susţine că Dâmboviţa stă bine în momentul de faţă la întocmirea de proiecte. Sunt peste 350 de obiective la nivelul județului Dâmbovița,  propuse a fi finanțate prin PNDL. Pentru 83 sunt gata toate  documentațiile:

Vineri, ora 16:00, la CJ Dâmbovița  va avea loc o întâlnire între reprezentanții celor 89 de localități dâmbovițene  și conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale , în speță  doamna vicepremier Sevil Shhaideh, ministrul  Dezvoltării Regionale și domnul secretar de stat Adrian Gâdea pentru a analiza proiectele pe care le propun  admnistrațiile locale  pentru noul PNDL . Am speranța și încrederea  că toți primarii din  județ vor avea dorința și vor participa la această întâlnire . Am invitat și toți parlamentarii  din Dâmbovița, indiferent de coloratura politică. Până la aceasta , deși nu avem publicată o lege a bugetului, avem nu mai puțin de 350   de obiective, propuse a fi finanțate prin PNDL . Pentru 83 dintre acestea avem deja toată documentația pregătită  iar valoarea lor este de  3900 de miliarde lei vechi , aproape de trei ori suma luată de județul Dâmbovița în anul 2016.

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa anunţă primarii din judeţ că imediat după aprobarea bugetului de stat şi publicarea prevederilor acestuia în Monitorul Oficial au la dispoziţie 30 de zile pentru a depune la Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice proiecte de investiţii pentru a obţine finanţare pe Ordonanţa 28.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.