Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Pucioasa: Invităm toate ONG-urile, asociațiile sau persoanele fizice interesate să adopte câini fără stăpân de pe raza orașului Pucioasa să ne contacteze!

Autor:

Data: 14 februarie 2017, 11:50

  •  
  •  
  •  
Vă precizăm că informația apărută în presă conform căreia serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân a fost concesionat de către Primăria Pucioasa este greșită.
U.A.T. Orașul Pucioasa nu are înființat un serviciu specializat de gestionare a câinilor fără stăpân și, pe cale de consecință, nu poate concesiona această activitate.
Menționăm că U.A.T. Orașul Pucioasa, conform legii, a încredințat un contract de prestări servicii de gestionare a câinilor fără stăpân.
Ținând cont de numărul de reclamații primite de la cetățenii orașului, de la unitățile de tratament balnear, de la unitățile de învățământ, precum și de înmulțirea alarmantă a cazurilor de persoane atacate și/sau mușcate de câinii fără stăpân, autoritățile publice locale au adoptat hotărârea nr. 21/31.01.2017, privind aprobarea contractării serviciilor de prindere, transport și gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public al orașului Pucioasa.
Pe această cale, îi rugăm din nou pe proprietarii și iubitorii de câinii să nu își lase patrupedele libere și nesupravegheate pe domeniul public.
Invităm toate ONG-urile, asociațiile sau persoanele fizice interesate să adopte câini fără stăpân de pe raza orașului Pucioasa să ne contacteze!
Acțiunile vor demara din data de 20.02.2017.
Primarul Orașului Pucioasa,
ing. Constantin Emilian ANA

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.