Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primaria Târgoviște va moderniza Cabinetele Medicale Şcolare, Cabinetul Medical Studențesc și  Cabinetele Medicale Şcolare de Medicină Dentară

Autor:

Data: 13 februarie 2017, 13:12

  •  
  •  
  •  

Autoritățile municipiului Târgoviște  vor demara un program  pentru  dotarea cu echipamente medicale şi alte categorii de echipamente şi dotări independente  a celor șase Cabinete Medicale Şcolare, a Cabinetului Medical Studențesc și  a celor  10 Cabinete Medicale Şcolare de Medicină Dentară. Aceste cabinete se află in administrarea Direcției de Asistență Socială Târgoviște.

Consilierii municipali au aprobat indicatorii economici pentru dotarea cu echipamente medicale şi alte categorii de echipamente şi dotări independente – Cabinete Medicale Şcolare și Cabinete Medicale Şcolare de Medicină Dentară.

Investiția vizând dotarea cu echipamente medicale şi alte categorii de echipamente şi dotări independente – Cabinete Medicale Şcolare și  Cabinet  Medical Studențesc se ridică la o valoare de 209.044,30 lei , se preconizează o durată de implementare a acestui proiect de 24 de luni iar sursa de finanțare   bugetul de stat-OG 28.
Dotarea cu echipamente medicale şi alte categorii de echipamente şi dotări independente – Cabinete Medicale Şcolare de Medicină Dentară, este o investiție ce se ridică la suma de  1.022.079,80 lei , se preconizează o durată de implementare a acestui proiect de 24 de luni iar sursa de finanțare   bugetul de stat-OG 28.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.