Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Târgoviște a intrat în linie dreaptă  cu proiectele pentru unitățile școlare,  ce vor fi depuse pe Ordonanţa 28

Autor:

Data: 13 februarie 2017, 12:30

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi au  fost 24 de proiecte de hotărâre , majoritatea dintre ele vizând  aprobarea   studiului de fezabilitate,  a indicatorilor tehnico-economici și aprobarea asigurării cofinanţării  pentru mai multe obiective de investiții vizând școlile, grădinițele, creșele, liceele, unități de cultură dar și infrastructura rutieră a municipiului Târgoviște cu finanțare prin OG 28.

 Potrivit legii,  unitățile admnistrativ teritoriale  au obligația ca în termen de 30 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial al României a prevederilor Legii bugetului de stat, să depună anexele pentru finanţarea obiectivelor noi de pentru anul 2017 pe Ordonanţa 28.

 Pe ordinea de zi  a ședinței  extraordinare a CLM Târgoviște  s-au regăsit   11 proiecte de hotârâre  care au vizat aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul „Extindere si amenajare creşă în zona Grădiniţei nr. 8 Târgovişte” precum și aprobarea achiziţionării de echipamente şi mobilier specific didactic şi de laborator, alte categorii de echipamente şi dotări independente pentru “Liceul Tehnologic de Transporturi Auto”, pentru “Colegiul Naţional Constantin Carabella”,  pentru “Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1”,  pentru “Şcoala Gimnazială I. Al. Brătescu – Voineşti”,   pentru “Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu”,  pentru “Liceul Ion Heliade Rădulescu” și pentru Şcoala Gimnazială “Profesor Paul Bănică” .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.