Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Constantin Ana: USR-iștii lui Nicușor Dan se cred într-un joc 3D prin Parlamentul României filmând non-sop și dormind la locul de muncă

Autor:

Data: 13 februarie 2017, 15:03

  •  
  •  
  •  

Protestele de stradă continuă  iar în toată România este o stare de tensiune.  Primarul orașului  Pucioasa, vicepreședintele PSD Dâmbovița, Constantin Ana  a ieșit într-o conferință de presă și a făcut apel la dialog. Mai mult, social-democratul dâmbovițean , Constantin Ana  a spus că este inadmisibil  ca România să ajungă pe mâna USR-iștii lui Nicușor Dan care se cred într-un joc 3D prin Parlamentul României filmând non-sop și dormind la locul de muncă și chiar în timpul ședințelor lor sau erternul PNL:”  Cred că această ruptură care s-a produs în societate este mai mult decât evidentă și credeți-mă că nu e zi în care să nu văd oameni cu maxilarele încleștate și cu pumnii strânși. Și cred că acest lucru trebuie să înceteze. Vreau să facem un pas împreună , să redescoperim dialogul. Cred că ați observat că e o dispută surdă între ambele tabere, nimeni nu comunică, fiecare e deținătorul adevărului absolut și, de fapt, ca întotdeauna în viață, adevărul e undeva la mijloc.Vreau să fac un apel către toți cei implicați și o să încep cu colegii mei primari, inclusiv cei de la PNL, să le explice oamenilor că este un moment greu, un moment nepotrivit pentru a continua această furie împotriva autorităților.  Pentru că după 15 luni de zile în care Guvernul Cioloș, atât de lăudat, poleit și bine ambalat, nu a adus nimic bun pentru autoritățile locale, în sfârșit au apărut oportunitățil, oportunități clare și eu sunt surprins de modul în care ni se cer date, de modul în care comunicăm rapid cu autoritățile centrale… Avem dialog cu cei de la CNI, după un an  în care nu ne-au răspuns… OUG 28, actualul PNDL este o realitate și  cred că nu o certitudine doar pentru mine ci pentru toți primarii din zonă și cred că au obligația să le explice cetățenilor că avem nevoie de liniște pentru a progresa. Localitățile noastre au stagnat multă vreme, eu cel puțin, la Pucioasa, sunt prima oară în fața unor oportunități clare și nu cred că am voie să le ratez. Dar, pentru acest lucru, avem nevoie de liniște .

 Am o singură întrebare pe  care aș pune-o  celor care protestează la nesfârșit: ce ați pune, domnilor, în loc? Un guvern cu USR-iștii lui Nicușor Dan care se cred într-un joc 3D prin Parlamentul României filmând non-sop și dormind la locul de muncă și chiar în timpul ședinlor lor sau erternul PNL,  cu eternul candidat la postul de prim-ministru ? Cred că trebuie să realizăm și faptul că, fără lipsă de modestie că   totuși PSD are oameni buni, repet   cu greșelile lui pe care trebuie să ni le asumăm. Dar,  eu  îi rog pe colegii mei indiferent de culoarea politică să facă un pas către dialog și să terminăm odată cu acest război româno-român, nu se mai poate , a declarat primarul Constantin Ana, vicepreședinte PSD Dâmbovița .

 Primarul Constantin Ana spune că  este timpul să se  termine odată cu acest război româno-român.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.