Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

 Târgoviște: S-a semnat contractul de execuție de lucrări care vizează asfaltarea străzilor Prisecii, Dâmboviței, Câmpului și Soarelui din cartierul Priseaca

Autor:

Data: 11 februarie 2017, 11:01

În cel mai scurt timp, imediat ce vremea va permite vor începe lucrările de  asfaltare în carierul Priseaca. Primarul Cristian Stan a anunțat că  s-a semnat contractul de execuție de lucrări care vizează reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local din Priseaca. Proiectul  vizează  asfaltarea a 3 km de drum.  Investiția  se realizază  în baza unei asocieri între  Primăria Târgoviște și CJ Dâmbovița. În prima etapă se va realiza o parte din proiectul ”Reabilitare şi modernizare drumuri de interes local în municipiul Târgovişte-cartier Priseaca”. Putem vorbi despre asfaltarea străzii Soarelui în lunigime de 1341,25 metri,parţial strada Prisecii în lungime de 520 metri , parţial strada Dâmboviţei în lungime de 550 metri şi strada Câmpului în lungime de 432,12 metri: “Astazi, am semnat contractul de executie de lucrari pentru unul dintre proiectele esentiale ale municipiului Targoviste, respectiv contractul care vizeaza reabilitarea si modernizarea drumurilor de interes local din Priseaca.

In prima etapa, aproape 3 km de drum vor face obiectul lucrarilor de reabilitare potrivit acestui proiect, care este finantat in cadrul unei asocieri dintre Primaria Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita.
De mentionat ca cea de-a doua investitie care vizeaza Priseaca se afla la acest moment in faza de proiectare, are ca obiect 4 km de drum si lucrarile vor debuta cel mai tarziu in toamna acestui an
.”, a  scris  pe pagina de socializare primarul Cristian Stan .

Primarul Cristian Stan care este şi iniţiatorul acestui proiect a ţinut să sublinieze că se asfaltează străzile de maximă importanţă urmând ca în funcţie de bugetul primăriei să realizeze în totalitate proiectul.Ba mai mult edilul a spus că ar fi şi o altă sursă de finanţare pe care încearcă să o atragă şi anume aceea prin PNDL.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google