Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PSD Dâmbovița și-a propus să strângă 40.000 de semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu

Autor:

Data: 10 februarie 2017, 12:20

  •  
  •  
  •  

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea – președintele CJ Dâmbovița  a declarat că organizaţia a demarat o acţiune de strângere de semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu.

PSD Dâmbovița și a propus să strângă 40.000 de semnături iar până în prezent au fost strânse 20.000. Potrivit secretarului executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, acţiunea de adunare a semnăturilor se va încheia cel târziu  pe data de  20 februarie: „Avem întâlniri în continuare  întâlniri cu conducerile organizațiilor locale. Am declanșat  acțiunea de strângere a semnăturilor pentru Guvernul Grindeanu și vom finaliza această acțiune în jurul datei de 20 februarie. Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa şi-a propus să strângă peste 40.000 de semnături de susţinere a Cabinetului Grindeanu. Vreau să vă spun că la o primă monitorizare, suntem undeva spre jumătatea acestei cifre. În zilele următoare vom continua , sper să ne ajute şi vremea, dar ne vom realiza targetul de 40.000 de semnături”, a declarat Alexandru Oprea,  secretarul executiv al PSD Dâmboviţa.

Concluzia este că PSD Dâmbovița susține  Guvernul Grindeanu, un Guvern legitim rezultat în urma votului din 11 Decembrie 2016. Susținerea este arătară  inclusiv prin campania de strângere de semnături.PSD Dâmbovița este unit, continuă dialogul cu cetățenii și le explică măsurile pe care Guvernul PSD le-a luat până în prezent. Aplică Programul de Guvernare și se ține de promisiune

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.